Stalen binnendeuren met kozijn

Stalen binnendeuren met kozijn, helemaal op maat gemaakt!

Een stalen scharnierdeur met kozijn is één van de meest populaire producten die wij in onze eigen werkplaats maken. Deze stalen deuren worden gemaakt van een gepoedercoat staalprofiel die we volledig op maat voor je maken. De stalen deur kunnen we maken in zowel linksdraaiende als een rechtsdraaiende variant. Verder zijn er ook nog keuzes te maken betreft deurbeslag en glas. Eigenlijk is er geen wens te gek of te groot. Want onze vakmannen maken er graag een sterk staaltje werk van jouw stalen deur.

Stalen binnendeuren zijn geschikt voor de meeste ruimtes

Een deur deelt de ruimte op in meerdere delen, zo ontstaan er nieuwe ruimtes. Stalen binnendeuren hebben de gunstige eigenschap dat je er desgewenst veel glas in kunt verwerken waardoor je het lichtinval niet verduisterd én je de andere ruimte niet uit het oog verliest.

Staal met stijl zoals onze stalen deuren worden bij Dickens BV in eigen werkplaats gemaakt en altijd geheel op maat en naar jullie wensen. Zo wordt er veelal gekozen voor stalen scharnierdeuren, stalen taatsdeuren of een schuifdeur. Zeker bij compactere ruimtes biedt een stalen schuifdeur vaak meer mogelijkheden dan een taatsdeur of scharnierdeur. Lees meer over de stalen deuren trends op: https://dickensbv.nl/stalen-kozijn/

Welk type stalen binnendeur past het beste bij jouw behoefte?

Stalen scharnierdeur

Een stalen scharnierdeur wordt altijd geleverd met een kozijn en scharnieren. Ook niet voor niets een scharnierdeur. De deur scharniert links of rechts. Dit zijn keuzes die vooraf gemaakt kunnen worden. De stalen deur hangt als het ware in het kozijn. Om die reden is het belangrijk dat de montage van zo’n stalen binnendeur en het kozijn op de juiste manier wordt uitgevoerd. Er komt namelijk best een hele belasting aan te hangen. Wij maken de stalen deuren op maat en kunnen desgewenst ook van betekenis zijn betreft de montage zodat je er geen omkijken of zorgen over hoeft te ervaren.

Stalen taatsdeur

Wat is een stalen taatsdeur nou precies? En wat is de reden dat mensen kiezen voor een taatsdeur en niet voor een scharnierdeur bijvoorbeeld? Een stalen taatsdeur is heeft het unieke voordeel dat zo’n binnendeur naar beide kanten kan worden geopend. Een optimaal gebruik van de beide ruimtes waar de stalen deur wordt geplaatst is dan ook hét aangename voordeel van de stalen taatsdeur. Omdat het scharnier, ook wel taatsscharnier genoemd, zit verborgen waardoor de deur zonder kozijn geplaatst kan worden. En dat levert een hele elegante uitstraling. In het scharnier zit ook een soft-closing systeem verwerkt waardoor de deur heel zachtjes dichtvalt, ook dat maakt het erg elegant en veilig met kleine kinderen in de buurt.

Stalen schuifdeur

Een stalen schuifdeur is ideaal omdat deze minder ruimte inneemt bij het openen van de deur. Doordat de deur langs de muur of zelfs in de muur opent kun je optimaal gebruik maken van beide ruimtes en gaat er de minste ruimte verloren. Door de schuifdeur voor de muur te openen kun je het schuifmechanisme kiezen met een robuste uitstraling of juist heel elegant wegwerken. Dus of het nu heel industrieel of juist erg strak mag worden, een schuifdeur kan in beide varianten worden uitgevoerd.

Jouw stalen deur in de juiste afmeting!

Wanneer je een stalen binnendeuren aan wilt schaffen is je belangrijk om de juiste afmeting te kiezen. De verkeerde maat levert niet het juiste product en daarmee ook niet de juiste stalen deur die past als een maatpak en dat is natuurlijk wel de bedoeling. Omdat wij een kleine werkplaats hebben met een compact team aan mensen die graag een sterk staaltje werk maken komen wij het beste tot ons recht bij maatwerk producten. Een stalen scharnierdeur met kozijn die wij dan volledig op maat voor je maken. Jij levert de afmetingen en geeft de wensen door, wij doen de rest.

Om je richtingen te geven van populaire afmetingen moet je denken aan nieuwbouwwoningen waarbij een veelvoorkomende afmeting 93×231,5 cm betreft. Bij renovatie van een bestaande doorgaan of een nieuw te creëren doorgang in een bestaande woning kan dit natuurlijk helemaal naar de wenselijk afmeting worden gemaakt.

 

Wat kosten stalen deuren met kozijnen op maat gemaakt?

Hoewel maatwerk natuurlijk helemaal op maat wordt gemaakt en hierdoor eigenlijk ook geen prijs aan te plakken is kunnen we wel een richting geven in prijzen. Een stalen kozijn met deur kost tussen 1800 tot 3500 euro. Voor deze investering krijg je een stalen deurkozijn met deur op maat, voorzien van veiligheidsglas en het staal wordt voorzien van een coating. Goedkoper kan altijd maar je betaald voor kwaliteit. Voor een specifieke prijsindicatie maken we een vrijblijvende offerte voor je. Zou je graag willen weten wat jouw stalen deur gaat kosten? Offerte aanvragen

De gunstige eigenschappen van een stalen binnendeur?

Een stalen binnendeur heeft een zeer lange levensduur door het materialen dat wordt gebruikt. Omdat weersomstandigheden geen rol spelen bij een interieur en staal een zeer robuust materiaal is kan een stalen deur gemakkelijk tientallen jaren mee gaan. Onze stalen deuren worden voorzien van een coating en gehard veiligheidsglas. Kortom een sterk staaltje werk!

Omdat staal zo’n sterk en veelzijdig materiaal is kun je ervoor kiezen om de stalen deur juist een elegante uitstraling te geven. Er zijn niet persé robuuste profielen nodig om een stalen deur te maken, tenzij de wens is om de deur juist een industriële uitstraling te geven. Dan is dit ook weer mogelijk met staal. Een deur van staal is in elke gewenste stijl uit te voeren.

Overtuigd van stalen deuren en de gunstige eigenschappen?

Dat is goed om te horen dat we de voordelen van de stalen deuren en kozijnen met je hebben kunnen delen. En wellicht zijn wij de partij die jullie wens ook kunnen verwezenlijken. Alle mogelijke afwerking kunnen wij voor je maken. Denk aan specifieke kleuren, patronen en/of vormen.

Wie wij zijn? Dickens BV, Staal met Stijl, aangenaam!

Onde de naam Dickens Bv zijn wij actief in het maken van stalen maatwerk producten. Ooit begonnen om maatwerk haarden te maken, wat we nog altijd doen en daarnaast ook andere maatwerk producten van staal zoals kozijnen, deuren, tafelpoten, trappen en dergelijke. In onze kleine werkplaats in Hilvarenbeek, omgeving Tilburg, maken wij onze producten en leveren deze veelal in omgeving van Breda, Oisterwijk en Eindhoven. Ook verder in Nederland en België zijn we regelmatig te vinden en hebben zelfs een landelijk dealernetwerk.

Graag meer informatie? Klik op: Contact of doe een Offerte Aanvraag.

Offerte aanvragen?

We zouden het super tof vinden als we je mogen verblijden met onze producten. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte van ons.

Een aantal gebrande vragen die vaker gesteld worden en graag antwoord op geven:

Moet ik een technische tekening aanleveren?
Een technische tekening mag maar ook met een idee of ruwe schets bent u van harte welkom en denken we graag met u mee voor de verdere invulling.

Leveren jullie alleen staalproducten of ook complete meubels zoals dressoirs of spiegels op maat?
Uiteraard, naast het staalwerk leveren wij ook complete eindproducten zoals spiegels, dressoirs, kasten, keukens en dergelijke. Er is geen wens te groot of te gek.

Krijg ik ook garantie op jullie producten?
Uiteraard, we leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten waar we zonder zorgen garantie op tevredenheid durven te geven.

Wat is de gemiddelde levertijd van maatwerk?
Het is erg afhankelijk van de wensen. Aangezien we in veel gevallen samen een product ontwerpen met de opdrachtgever vergt dit tijd dat erg afhankelijk is per project. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de productie dat doorgaans binnen twee weken opgeleverd kan worden. De grootte en de betreffende complexiteit van het product kan hier natuurlijk invloed op hebben.

De kosten van maatwerk?
Dit varieert enorm van de wenselijkheden en het materiaal gebruik. Om een indruk te geven van prijzen maken we graag een vrijblijvende offerte omdat soms kleine details een impact kunnen hebben op de prijs willen we geen verkeerde verwachting geven.

Hebben jullie ook een showroom?
Wij hebben helaas geen showroom, wel hebben we een creatieve mindset, een grote werkplaats waarmee we ideeën tot werkelijkheid kunnen maken.

Maken jullie producten in eigen huis?
Bijna alle producten maken we geheel in onze eigen werkplaats.

Kom in contact!

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Menu