Haarden op maat

Warmte behoort tot het hedendaags interieur. Het is tegenwoordig niet meer weg te denken in ieder stijlvol interieur. Naast de warmte geeft vuur een aangename sfeer. De standaard haarden bieden een beperkte keuze in afwerkingen en afmetingen. Terwijl een stijlvol interieur juist gekenmerkt wordt door kleine details.

Middels onze jarenlange ervaring in de haarden branche en passie voor metaalbewerking staat ons team in vuur en vlam als we onze opdrachtgevers sfeer mogen leveren middels een maatwerk haard.

(bekijk onze impressies en de mogelijkheden onder aan deze pagina)

Eigen ontwerp

Opdrachtgevers kunnen al met een simpele schets bij ons terecht.

Unieke objecten

Al onze haarden worden handgemaakt. U bent verzekerd van een uniek exemplaar.

Top Kwaliteit

We leveren uitsluitend kwaliteitsproducten. Tenslotte spelen we niet graag met vuur.

Maatwerk haard kopen, hoe werkt dat?

We krijgen het warm als het over haarden gaat. Eigenaar van Dickens BV is zijn loopbaan gestart bij een haarden fabrikant waar de vonk voor ambachtelijke metaalbewerking is overgeslagen. Op den duur hebben fabrikanten gekozen om geen maatwerk meer te leveren en juist verder te borduren op serieproducties van standaard modellen. Ieder interieur heeft een andere behoefte en de passie voor ambacht heeft het bedrijf Dickens BV gevormd.

In de loop der jaren hebben wij onze ervaring steeds verrijkt met kennis waardoor we in staat zijn om zowel sfeerhaarden als rendementskachels geheel op maat en naar smaak te leveren. Het is hierbij belangrijk dat we een schets maken zodat we kunnen kwalificeren dat we vanuit beide partijen hetzelfde voor ogen hebben. Sommige klanten komen met een ruwe schets die we verder in detail uitwerken hoewel andere opdrachtgevers juist een detail tekening aanleveren waar we direct mee aan de slag kunnen. Kortom in iedere fase zijn opdrachtgevers van harte welkom en helpen ze graag verder.

Na goedkeuring van de tekening gaan we aan de slag met de productie. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardig staal, jarenlange ervaring en gebruiken de meest hoogwaardige onderdelen die aan de strengste eisen voldoen. Veiligheid staat bij ons voorop.

Impressie opgeleverde projecten

Houthaard op maat

Lekker vuurtje stoken in een houthaard? Wij maken hem helemaal op maat voor je. Laat je inspireren door de verzamelde Pinterest foto’s en klik op onderstaande button.

Gashaard op maat

We hebben een aantal foto’s van Pinterest verzameld van mogelijke gashaarden. Klik op onderstaande button en laat je inspireren.

Menu