Stalen deuren op maat in Eindhoven

Ben je toevallig op zoek naar stalen deuren op maat in de omgeving van Eindhoven? Als expert op het gebied van metaalbewerking maakt Dickes BV ambachtelijke producten van top kwaliteit. 

Denk hierbij aan de meest uiteenlopende producten zoals op maat gemaakte stalen kozijnen, deuren, onderstellen, haarden, kachels, trappen en nog veel meer! Echter hebben we maar één voorwaarde, dat het van staal mag zijn!

Sterk staaltje werk uit eigen werkplaats

Onze metaalbewerkers zijn praktisch ingericht en werken dus ook het liefste de hele dag met staal in hun handen. Hierbij geven we maar al te graag een impressie betreft de kwaliteiten die we in huis hebben om zowel duurzame als stijlvolle producten te produceren.

Wil je weten hoe dit er precies aan toe gaat? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om het metaalbewerkingsproces in onze werkplaats te komen bekijken. Stel dat je bijvoorbeeld liever eerst online wilt oriënteren, bekijk dan vooral even deze pagina voor meer uitleg en informatie over onze producten.

Stalen deuren op maat in Eindhoven

Dankzij onze jarenlange ervaring in metaalbewerking kunnen we steeds vaker de meest specifieke opdrachten aannemen. Wil je dus in de toekomst stalen deuren op maat laten maken in Eindhoven? Dan ben je bij Dickens Bv gegarandeerd aan het juiste adres!

Hierbij maakt het overigens vrij weinig uit of je slechts een ruwe schets of idee hebt over het daadwerkelijk eindproduct. Bij Dickens BV is namelijk iedereen welkom! Aangezien wij streven naar een 100% tevredenheidsgarantie bij onze klanten, denken we graag mee zodat we uiteindelijk het beste idee tot realisatie kunnen brengen. 

Hierbij geven we geheel vrijblijvend advies over de constructie, hoogwaardige productie en afwerking van stalen producten. Ben je dus nog niet helemaal zeker over je definitieve ontwerp? Onze vakmannen helpen je graag verder met de uitwerking!

Duurzame stalen deuren met stijl

Bij Dickens BV bent u verzekerd van staal met stijl! Vanuit onze achtergrond zijn wij begonnen met de productie van maatwerk haarden. Vervolgens kregen we steeds vaker de vraag van opdrachtgevers of we ook andere stalen producten konden leveren. Een van onze kwaliteiten vertaalt zich hierdoor in de productie van duurzame stalen deuren met stijl!

Tegenwoordig bestaan onze opdrachtgevers uit onder anderen; interieurarchitecten, particulieren, kunstenaars, bouwbedrijven en diverse bedrijven. Het productieproces begint doorgaans met een idee of ontwerp dat vanuit de opdrachtgever wordt aangedragen. 

Zodra het uiteindelijke idee tot stand is gekomen, gaan onze ervaren vakmannen direct aan de slag gaan met de productie. 

Meer weten?

Woon je in de omgeving van Eindhoven en ben je nog op zoek naar een ambachtelijk metaalbewerkingsbedrijf, gericht op de productie van op maat gemaakte stalen deuren? Stuur ons dan gerust een mailtje of kom gezellig langs in onze werkplaats.

Offerte aanvragen?

We zouden het super tof vinden als we je mogen verblijden met onze producten. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte van ons.

Een aantal gebrande vragen die vaker gesteld worden en graag antwoord op geven:

Moet ik een technische tekening aanleveren?
Een technische tekening mag maar ook met een idee of ruwe schets bent u van harte welkom en denken we graag met u mee voor de verdere invulling.

Leveren jullie alleen staalproducten of ook complete meubels zoals dressoirs of spiegels op maat?
Uiteraard, naast het staalwerk leveren wij ook complete eindproducten zoals spiegels, dressoirs, kasten, keukens en dergelijke. Er is geen wens te groot of te gek.

Krijg ik ook garantie op jullie producten?
Uiteraard, we leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten waar we zonder zorgen garantie op tevredenheid durven te geven.

Wat is de gemiddelde levertijd van maatwerk?
Het is erg afhankelijk van de wensen. Aangezien we in veel gevallen samen een product ontwerpen met de opdrachtgever vergt dit tijd dat erg afhankelijk is per project. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de productie dat doorgaans binnen twee weken opgeleverd kan worden. De grootte en de betreffende complexiteit van het product kan hier natuurlijk invloed op hebben.

De kosten van maatwerk?
Dit varieert enorm van de wenselijkheden en het materiaal gebruik. Om een indruk te geven van prijzen maken we graag een vrijblijvende offerte omdat soms kleine details een impact kunnen hebben op de prijs willen we geen verkeerde verwachting geven.

Hebben jullie ook een showroom?
Wij hebben helaas geen showroom, wel hebben we een creatieve mindset, een grote werkplaats waarmee we ideeën tot werkelijkheid kunnen maken.

Maken jullie producten in eigen huis?
Bijna alle producten maken we geheel in onze eigen werkplaats.

Informatie aanvraag

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Menu