Stalen binnendeuren Breda

Stalen binnendeuren Breda: dé trend op interieurgebied

Stalen binnendeuren hebben de laatste jaren steeds meer aan populariteit gewonnen en zijn een perfecte toevoeging aan ieder type interieur in iedere woning. Waar de gebruikelijke houten binnendeuren als standaard onderdeel van een woning worden gezien, geven stalen binnendeuren nét dat beetje extra uitstraling aan een ruimte in huis en zijn het echte eyecatchers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een robuuste stalen schuifdeur of juist een elegante taatsdeur gemaakt van glas en staal. 

Dickens Bv is dé specialist als het gaat om stalen maatwerk binnendeuren

Bent u op zoek naar een stijlvolle stalen binnendeur en woont u in Breda of omgeving? Dan bent u bij Dickens Bv zeker aan het juiste adres. Wij leveren stalen binnendeuren op maat in Breda en omgeving, geheel afgestemd op uw wensen. Wij beschikken over een eigen werkplaats met machines, waar wij ieder model en iedere maat stalen binnendeur voor u kunnen maken. Of het nu gaat om een deur voor één specifieke ruimte in uw woning, of het voorzien van een gehele woning van stalen binnendeuren, Dickens B.V. is altijd in staat om te leveren wat u wenst, omdat we het allemaal op maat voor u maken. Naast de stalen binnendeuren kunnen we uiteraard ook de stalen kozijnen maken. Er zijn verschillende profielen mogelijk om het kozijn en deur mee op te bouwen. Zo kan er gekozen worden voor een robuuste of juiste elegante uitstraling.

Onze werkwijze

Dickens BV maakt stalen kozijnen en binnendeuren op maat voor bedrijven en particulieren in Breda en omgeving. Wij hebben weinig nodig om tot een goed ontwerp te komen. Het is handig als u een technische tekening hebt, maar wij kunnen met een paar foto’s en de juiste maten ook uit de voeten.

Voor de uitvoering werken wij samen met andere vakmensen, zoals interieurarchitecten, glaszetters en timmerlieden. Op deze manier nemen wij u alle zorgen voor uw kozijnen uit handen.

De voordelen op een rij:

  • Een uniek ontwerp op maat, passend bij uw gebouw
  • Gebruik van de meest hoogwaardige materialen
  • Vakkundige constructie en hoogwaardige afwerking
  • Geleverd bij u op locatie in Breda of omgeving

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van stalen binnendeuren? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen?

We zouden het super tof vinden als we je mogen verblijden met onze producten. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte van ons.

Een aantal gebrande vragen die vaker gesteld worden en graag antwoord op geven:

Moet ik een technische tekening aanleveren?
Een technische tekening mag maar ook met een idee of ruwe schets bent u van harte welkom en denken we graag met u mee voor de verdere invulling.

Leveren jullie alleen staalproducten of ook complete meubels zoals dressoirs of spiegels op maat?
Uiteraard, naast het staalwerk leveren wij ook complete eindproducten zoals spiegels, dressoirs, kasten, keukens en dergelijke. Er is geen wens te groot of te gek.

Krijg ik ook garantie op jullie producten?
Uiteraard, we leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten waar we zonder zorgen garantie op tevredenheid durven te geven.

Wat is de gemiddelde levertijd van maatwerk?
Het is erg afhankelijk van de wensen. Aangezien we in veel gevallen samen een product ontwerpen met de opdrachtgever vergt dit tijd dat erg afhankelijk is per project. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de productie dat doorgaans binnen twee weken opgeleverd kan worden. De grootte en de betreffende complexiteit van het product kan hier natuurlijk invloed op hebben.

De kosten van maatwerk?
Dit varieert enorm van de wenselijkheden en het materiaal gebruik. Om een indruk te geven van prijzen maken we graag een vrijblijvende offerte omdat soms kleine details een impact kunnen hebben op de prijs willen we geen verkeerde verwachting geven.

Hebben jullie ook een showroom?
Wij hebben helaas geen showroom, wel hebben we een creatieve mindset, een grote werkplaats waarmee we ideeën tot werkelijkheid kunnen maken.

Maken jullie producten in eigen huis?
Bijna alle producten maken we geheel in onze eigen werkplaats.

Informatie aanvraag

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Menu