Stalen kozijnen Tilburg

Stalen kozijnen Tilburg

Speciaal voor u maken we stalen kozijnen geheel naar wenselijke afmeting. Maatwerk stalen kozijnen Tilburg en omgeving worden geheel in eigen werkplaats gefabriceerd. In ons geval is geen wens te gek of te groot. In tegendeel zelfs, bij bijzondere wensen komt het vakmanschap beter tot zijn recht.

De uitstraling van stalen kozijnen?

Onze stalen kozijnen zijn in diverse profielen leverbaar! Of u juist opzoek bent naar een robuust kozijn of een slank van slechts 30mm u bent bij ons in beide gevallen aan het juiste adres. Naast het profiel, indeling en beslag heeft u ook keuze uit iedere gewenste RAL kleur. Of het nu gaat om stalen kozijnen in een nostalgische woonboerderij of een modern appartement in beide gevallen kunnen wij het geheel naar uw wensen produceren.

De eigenschappen stalen kozijnen?

Stalen kozijnen zijn ook geïsoleerd leverbaar. Dit levert extra voordeel ten opzichte van geluidsdemping. Voor appartementen en kantoren is dit vaak een wenselijkheid. Stalen kozijnen voor buiten voorzien we altijd van een extra coatinglaag zodat ze goed beschermd zijn tegen de diverse weersomstandigheden.

Stalen kozijnen zijn erg onderhoudsvriendelijk en dat scheelt jaarlijks een hoop tijd en geld. Kozijnen die regelmatig worden schoongemaakt blijven het mooist. Hoewel het geen noodzakelijk kwaad is. Door gebruik van hoogwaardig staal, een degelijke constructie en een extra coating leveren we een duurzaam eindproduct.

Een sterk staaltje kozijn bestaat uit:

 • Uniek ontwerp
 • Hoogwaardige profielen
 • Vakkundige constructie en laswerk
 • Extra coating bij outdoor producten
 • Geheel op wens en maat gemaakt
 • Geleverd bij u op locatie in Tilburg en omgeving

Advies

U heeft een idee en wij hebben alles in huis om er een product van te maken. Het enige vereiste is dat het van staal dient te zijn. Er is geen wens te gek of idee te abstract. Heeft u een technische tekening of slechts een hersenspinsel. In beide gevallen helpen wij graag om stalen kozijnen naar wens te produceren.

In veel gevallen werken we ook samen met interieurarchitecten, timmerlieden en glaszetters. Om u als klant een compleet pakket te beiden en te ontzorgen. Zo hoeft u geen nieuwe zoekopdrachten uit te voeren zoals ‘stalen kozijnen Tilburg’ en dat werkt wel zo handig.

Offerte aanvragen?

We zouden het super tof vinden als we je mogen verblijden met onze producten. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte van ons.

Een aantal gebrande vragen die vaker gesteld worden en graag antwoord op geven:

Moet ik een technische tekening aanleveren?
Een technische tekening mag maar ook met een idee of ruwe schets bent u van harte welkom en denken we graag met u mee voor de verdere invulling.

Leveren jullie alleen staalproducten of ook complete meubels zoals dressoirs of spiegels op maat?
Uiteraard, naast het staalwerk leveren wij ook complete eindproducten zoals spiegels, dressoirs, kasten, keukens en dergelijke. Er is geen wens te groot of te gek.

Krijg ik ook garantie op jullie producten?
Uiteraard, we leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten waar we zonder zorgen garantie op tevredenheid durven te geven.

Wat is de gemiddelde levertijd van maatwerk?
Het is erg afhankelijk van de wensen. Aangezien we in veel gevallen samen een product ontwerpen met de opdrachtgever vergt dit tijd dat erg afhankelijk is per project. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de productie dat doorgaans binnen twee weken opgeleverd kan worden. De grootte en de betreffende complexiteit van het product kan hier natuurlijk invloed op hebben.

De kosten van maatwerk?
Dit varieert enorm van de wenselijkheden en het materiaal gebruik. Om een indruk te geven van prijzen maken we graag een vrijblijvende offerte omdat soms kleine details een impact kunnen hebben op de prijs willen we geen verkeerde verwachting geven.

Hebben jullie ook een showroom?
Wij hebben helaas geen showroom, wel hebben we een creatieve mindset, een grote werkplaats waarmee we ideeën tot werkelijkheid kunnen maken.

Maken jullie producten in eigen huis?
Bijna alle producten maken we geheel in onze eigen werkplaats.

Informatie aanvraag

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Menu