Stalen kozijnen Oisterwijk

Stalen kozijnen Oisterwijk

Stalen kozijnen zijn échte blikvangers voor uw gebouw. Of het nu gaat om een modern of karakteristiek oud pand. Dickens BV is een bedrijf dat stalen kozijnen in Oisterwijk en omgeving ontwerpt, maakt en plaatst. Als vakmensen houden wij van een uitdaging en leven we ons graag uit in onze lasserij te Hilvarenbeek. Heeft u een bijzondere wens in staal zoals een industriële trap, tafelpoot of op maat gemaakte stalen kast? Ook dat lassen wij graag aan elkaar.

Stijlvolle stalen kozijnen op maat

Staal is een bijzonder veelzijdig materiaal. Een robuust kozijn geeft een hele andere uitstraling dan een slank en elegant kozijn van slechts 30mm dik. Het kozijn is daarnaast uit te voeren in iedere gewenste RAL kleur. Bovendien kunt u accenten aanbrengen in het profiel, de indeling en het beslag van het kozijn.

Een stalen kozijn kan voorzien worden van een glas, maar dat hoeft niet. Een mooie stalen omlijsting kan twee ruimten op een natuurlijke manier met elkaar verbinden. Deze veelzijdigheid maakt staal geschikt voor allerlei soorten gebouwen, van industriepanden tot monumentale boerderijen en moderne appartementen.

De voordelen van stalen kozijnen

Stalen kozijnen kunnen niet alleen de uitstraling van uw pand veranderen. Stalen kozijnen gaan tientallen jaren mee. Dit komt omdat wij gebruik maken van hoogwaardig staal. Alle kozijnen worden op vakkundige wijze in elkaar gelast. Kozijnen voor buiten beschermen we tegen regen, wind en vorst doordat we een extra laag beschermende coating aanbrengen.

Kozijnen van staal zijn erg onderhoudsvriendelijk. Zo bespaart u ieder jaar opnieuw tijd en geld. Belangrijk is wel dat het stalen kozijn periodiek wordt schoongemaakt, zodat vuil zich niet aan het staal kan hechten.

Onze werkwijze

Dickens BV maakt stalen kozijnen op maat voor bedrijven en particulieren in Oisterwijk en omgeving. Wij hebben weinig nodig om tot een goed ontwerp te komen. Het is handig als u een technische tekening hebt, maar wij kunnen met een paar foto’s en de juiste maten ook uit de voeten.

Voor de uitvoering werken wij samen met andere vakmensen, zoals interieurarchitecten, glaszetters en timmerlieden. Op deze manier nemen wij u alle zorgen voor uw kozijnen uit handen.

De voordelen op een rij:

  • Een uniek ontwerp op maat, passend bij uw gebouw
  • Gebruik van de meest hoogwaardige materialen
  • Vakkundige constructie en hoogwaardige afwerking
  • Geleverd bij u op locatie in Oisterwijk of omgeving

Stalen kozijnen Oisterwijk

Bent u op zoek naar Stalen Kozijnen Oisterwijk of omgeving? Dickens BV maakt stalen kozijnen op maat voor ieder bedrijf. Meer weten, neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen?

We zouden het super tof vinden als we je mogen verblijden met onze producten. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte van ons.

Een aantal gebrande vragen die vaker gesteld worden en graag antwoord op geven:

Moet ik een technische tekening aanleveren?
Een technische tekening mag maar ook met een idee of ruwe schets bent u van harte welkom en denken we graag met u mee voor de verdere invulling.

Leveren jullie alleen staalproducten of ook complete meubels zoals dressoirs of spiegels op maat?
Uiteraard, naast het staalwerk leveren wij ook complete eindproducten zoals spiegels, dressoirs, kasten, keukens en dergelijke. Er is geen wens te groot of te gek.

Krijg ik ook garantie op jullie producten?
Uiteraard, we leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten waar we zonder zorgen garantie op tevredenheid durven te geven.

Wat is de gemiddelde levertijd van maatwerk?
Het is erg afhankelijk van de wensen. Aangezien we in veel gevallen samen een product ontwerpen met de opdrachtgever vergt dit tijd dat erg afhankelijk is per project. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de productie dat doorgaans binnen twee weken opgeleverd kan worden. De grootte en de betreffende complexiteit van het product kan hier natuurlijk invloed op hebben.

De kosten van maatwerk?
Dit varieert enorm van de wenselijkheden en het materiaal gebruik. Om een indruk te geven van prijzen maken we graag een vrijblijvende offerte omdat soms kleine details een impact kunnen hebben op de prijs willen we geen verkeerde verwachting geven.

Hebben jullie ook een showroom?
Wij hebben helaas geen showroom, wel hebben we een creatieve mindset, een grote werkplaats waarmee we ideeën tot werkelijkheid kunnen maken.

Maken jullie producten in eigen huis?
Bijna alle producten maken we geheel in onze eigen werkplaats.

Informatie aanvraag

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Menu