Stalen kozijnen en deuren op maat

Stalen kozijnen en deuren zijn echte blikvangers in uw gebouw. Een stalen kozijn, al dan niet voorzien van glas, is een prachtige manier om twee ruimtes met elkaar te verbinden. Op deze manier kunt u twee ruimtes met elkaar verbinden zonder concessies te hoeven doen qua lichtinval of ruimtelijk gevoel.

Dankzij de veelzijdigheid past staal in allerlei soorten gebouwen. Een robuuste stalen binnendeur past prima in een monumentale woonboerderij. Een slanke en elegante stalen deur is bij uitstek geschikt voor een modern appartement. U kunt staal natuurlijk ook gebruiken als u een mooie industriële sfeer wilt meegeven aan uw pand.

Stalen kozijnen en deuren op maat

Wij ontwerpen stalen kozijnen en deuren die volledig aansluiten op uw wensen. Hiervoor werken wij vaak samen met een interieurarchitect of aannemer. Uiteraard kunt u ook zelf de wensen voor uw ontwerp aan ons doorgeven. Heeft u een bijzondere wens? Geen probleem, wij gaan graag deze uitdaging aan, hoe groot of klein uw deur of kozijn ook mag zijn.

Materialen van topkwaliteit

Dickens BV staat voor kwaliteit. Dat ziet u ook terug in de materialen die wij gebruiken. Wij gebruiken alleen kwalitatief goed staal met een hoogwaardig profiel. Om dit staal te beschermen voorzien wij deze van een extra coating. Wij kunnen uw stalen kozijnen en deuren leveren in alle RAL-kleuren. Op deze manier kunt u de kozijnen combineren met elke denkbare interieurstijl.

Vakmanschap

Bij Dickens BV hebben wij een passie voor staal. Wij maken staal met stijl. Hierbij combineren we ambachtelijke technieken met moderne materialen van topkwaliteit.

Bij ons vindt u geen lasrobots, wij maken alles met de hand. Zo gebruiken wij dit veelzijdige materiaal om stijlvolle meubels en interieurelementen te maken.

Wij maken stalen onze deuren en kozijnen op maat voor bedrijven en particulieren. Bij de montage werken wij samen met glaszetters, timmerlieden en andere vakmensen. Op deze manier garanderen wij dat onze producten van uitstekende kwaliteit zijn en netjes afgemonteerd worden.

Wilt u een van onze vakmensen stalen kozijnen of deuren op maat laten maken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt altijd bellen, maar bent ook van harte welkom in onze werkplaats in Hilvarenbeek.

Stalen kozijnen en deuren op maat bestaan uit:

  • Ontwerp
  • Hoogwaardig profiel
  • Vakkundige constructie en laswerk
  • Extra coating
  • Geheel naar smaak gemaakt
  • Geleverd/gemonteerd bij u op locatie

Advies

(G)Een idee? In onze werkplaats hebben we heel veel gereedschap en materiaal om er een product van te maken zoals jij het graag ziet. Het moet alleen van staal zijn. Een technische tekening of slechts een hersenspinsel? Helpen om er een product van te maken doen we in beide gevallen.

Een interieurarchitect in de arm genomen? Mooi, dan zijn de kleuren, afmetingen en vormen waarschijnlijk al bekend en kunnen we direct met de productie aan de slag.

Ons motto: we moeten doen waar we goed in zijn en dat is onze handen vuil maken aan een sterk staaltje werk in onze werkplaats Hilvarenbeek. Monteren en plaatsen van onze producten wordt ook uitgevoerd door professionals zodat onze klant geniet van kwaliteitswerk!

Offerte aanvragen?

We zouden het super tof vinden als we je mogen verblijden met onze producten. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte van ons.

Een aantal gebrande vragen die vaker gesteld worden en graag antwoord op geven:

Moet ik een technische tekening aanleveren?
Een technische tekening mag maar ook met een idee of ruwe schets bent u van harte welkom en denken we graag met u mee voor de verdere invulling.

Leveren jullie alleen staalproducten of ook complete meubels zoals dressoirs of spiegels op maat?
Uiteraard, naast het staalwerk leveren wij ook complete eindproducten zoals spiegels, dressoirs, kasten, keukens en dergelijke. Er is geen wens te groot of te gek.

Krijg ik ook garantie op jullie producten?
Uiteraard, we leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten waar we zonder zorgen garantie op tevredenheid durven te geven.

Wat is de gemiddelde levertijd van maatwerk?
Het is erg afhankelijk van de wensen. Aangezien we in veel gevallen samen een product ontwerpen met de opdrachtgever vergt dit tijd dat erg afhankelijk is per project. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de productie dat doorgaans binnen twee weken opgeleverd kan worden. De grootte en de betreffende complexiteit van het product kan hier natuurlijk invloed op hebben.

De kosten van maatwerk?
Dit varieert enorm van de wenselijkheden en het materiaal gebruik. Om een indruk te geven van prijzen maken we graag een vrijblijvende offerte omdat soms kleine details een impact kunnen hebben op de prijs willen we geen verkeerde verwachting geven.

Hebben jullie ook een showroom?
Wij hebben helaas geen showroom, wel hebben we een creatieve mindset, een grote werkplaats waarmee we ideeën tot werkelijkheid kunnen maken.

Maken jullie producten in eigen huis?
Bijna alle producten maken we geheel in onze eigen werkplaats.

1. Ontwerp

Na een goede inventarisatie volgt het ontwerp. Door behoeftes tot verbeelding te brengen krijgt het effect van de inventarisatie vorm. Bij goedkeuring van het ontwerp kunnen we door naar de volgende stap.

2. Productie

Na goedkeuring van het ontwerp starten we met de productie. Veel gebeurt in eigen huis. Met een vloot aan machines en vakkundige medewerkers zijn we in staat het meeste in eigen huis te realiseren en de kwaliteit te waarborgen.

3. Levering

Na afronding van productie en lakwerk worden de spullen op locatie afgeleverd of desgewenst ook gemonteerd of geïnstalleerd.

Dickens BV – Staal met Stijl
Slibbroek 24B
5081NR Hilvarenbeek
Tel: 013-5470741

Pinterest
YouTube

Informatie aanvraag

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha