Maatwerk trappen van staal zijn de laatste jaren weer bijzonder populair. Veel mensen kiezen vaak voor stalen trappen omdat ze niet alleen functioneel zijn, maar er ook gewoon goed uitzien. Staal met stijl dus, en dat is ons toevallig op het lijf geschreven.

Waarom maatwerk trappen van staal zo populair zijn

De trap kan een Eye-catcher zijn bij een open ruimte. Een duurzaam product met een lange levensduur. Om die redenen wordt de trap steeds vaker als gaaf object gezien naast zijn functionaliteit natuurlijk. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel mogelijk om te maken.

In het geval dat de trap naast functionaliteit ook een visuele waarde heeft gaan wij graag aan de slag met jullie creatie of verbeelding om tot de juiste maatwerk trap te komen, hier gaat een design natuurlijk aan vooraf, dat deze functionaliteit en schoonheid combineert. Want hoewel we bij Dickens BV misschien wel het meest gekend zijn om onze maatwerk haarden stroomt gepassioneerd bloed door onze aderen om een sterk staaltje werk te maken, zolang het van staal is krijgen wij het er warm van en zo onze klanten ook :-).

Daag ons uit met een stalen trap op maat

Bij Dickens BV hebben leveren we al ruim 15 jaar staalwerk op maat. Gedurende deze tijd kregen we steeds meer aanvragen voor maatwerk objecten zoals gave trappen met een industriële look bijvoorbeeld. Maar ook een simplistisch design waar zo min mogelijk materiaal gebruikt mocht worden bedachten wij een constructie die naadloos aansloot bij de wensen van de designer. Ons glas is altijd half-vol, denken in oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg zelfs niet als andere bedrijven deze misschien zelfs onmogelijk achten.

Een stalen maatwerk trap is daar het ideale voorbeeld van. Wanneer je een nieuw huis gaat bouwen, maar zeker wanneer je een oud huis gaat renoveren, moet je namelijk rekening houden met andere elementen van het huis. Hierdoor zijn er wellicht bepaalde restricties die een uitdaging kunnen geven, geen probleem ons hart gaat al sneller kloppen. Graag zetten we onze ervaring en kennis in om te zien hoe we tot een gave oplossing kunnen komen.

Bestaande stukken hergebruiken voor een nieuwe maatwerk trap van staal

Daarnaast zijn er bij renovaties ook vaak bestaande stukken die mogelijk hergebruikt kunnen worden. Vaak zit er bij oude objecten een gave karakteristieke uitstraling maar komt de functionaliteit niet helemaal overeen. Zo waren vroeger de mensen kleiner en hier zijn trapleuningen en traptredes ook op afgestemd. Er werd vroeger vaak met de hand gesmeden wat een karaktervolle en sierlijke uitstraling oplevert. Zonde om hier niets mee te doen, daarom kunnen we bepaalde elementen ook hergebruiken in een nieuwe maatwerk trap, zo behoud je de charme van vroeger met de functionaliteiten van nu.

Vakkundig advies voor elk idee

Als je kiest voor een maatwerk trap van staal, hoef je jouw interieur dus niet te laten afhangen van eventuele ruimtelijke beperkingen. Zeker niet wanneer je graag van je trap iets uniek wil maken, moet je gewoon de vrijheid hebben om te kunnen doen wat je wil.

Wij houden van uitdagingen, ook als het aankomt op maatwerk trappen van staal. Heb jij of heeft je architect een eigen idee voor een stalen trap dat je wil laten uitwerken? Of weet je wel dat je een maatwerk trap van staal wil, maar heb je nog geen design Geen vraag is ons te gek, dus kom gerust eens aankloppen of bel eens met Dickens BV: 013-5470741

Menu