Stalen deur op maat

Stalen deur op maat

We maken speciaal voor u stalen deuren op maat en geheel naar wenselijke afmeting en stijl. Stalen deuren op maat worden geheel in onze eigen werkplaats gemaakt. We werken met een compact team en korte communicatielijnen. Er is geen wens te gek of deur te groot. In tegendeel zelfs, bij specifieke wensen komt pure vakmanschap naar boven.

Gewenste uitstraling van een stalen deur op maat?

Wellicht herkent u de stalen deuren van vroeger, u zag ze vooral veel in openbare gebouwen en fabrieken. De deuren waren vaak voorzien van enkelglas en vaak met kleine ruitjes. Tegenwoordig maken we veelal een strakkere variant met grote ruiten, de karakteristieke uitstraling van vroeger in een modern jasje. Onze stalen deuren op maat kenmerken zich door maatwerk, hoogwaardig staal, handmade en een verfijnde afwerking. Onze stalen deur op maat hebben we in een gewenst profiel beschikbaar! Of het gaat om een robuuste deur of een slanke en elegante. In beide gevallen bent u aan het juiste adres.

Naast het profiel, indeling en beslag heeft u ook keuze uit iedere gewenste RAL kleur. Voor zowel de nostalgische woonboerderij als ultra modern appartement kunnen wij een stalen deur of kozijn op maat leveren die perfect past binnen het interieur.

Een sterk staaltje maatwerk deur bestaat uit:

 • Ontwerp
 • Hoogwaardig profiel
 • Vakkundige constructie en laswerk
 • Extra coating
 • Geheel naar smaak gemaakt
 • Geleverd/gemonteerd bij u op locatie

Advies

U heeft een idee en wij hebben alles in huis om er een product van te maken. Het enige vereiste is dat het van staal dient te zijn. Er is geen wens te gek of idee te abstract. Heeft u een technische tekening of slechts een hersenspinsel. In beide gevallen helpen wij graag om stalen deur naar wens te produceren.

In veel gevallen werken we ook samen met interieurarchitecten, timmerlieden en glaszetters. Om u als klant een compleet pakket te beiden en te ontzorgen.

Offerte aanvragen?

We zouden het super tof vinden als we je mogen verblijden met onze producten. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte van ons.

Een aantal gebrande vragen die vaker gesteld worden en graag antwoord op geven:

Moet ik een technische tekening aanleveren?
Een technische tekening mag maar ook met een idee of ruwe schets bent u van harte welkom en denken we graag met u mee voor de verdere invulling.

Leveren jullie alleen staalproducten of ook complete meubels zoals dressoirs of spiegels op maat?
Uiteraard, naast het staalwerk leveren wij ook complete eindproducten zoals spiegels, dressoirs, kasten, keukens en dergelijke. Er is geen wens te groot of te gek.

Krijg ik ook garantie op jullie producten?
Uiteraard, we leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten waar we zonder zorgen garantie op tevredenheid durven te geven.

Wat is de gemiddelde levertijd van maatwerk?
Het is erg afhankelijk van de wensen. Aangezien we in veel gevallen samen een product ontwerpen met de opdrachtgever vergt dit tijd dat erg afhankelijk is per project. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de productie dat doorgaans binnen twee weken opgeleverd kan worden. De grootte en de betreffende complexiteit van het product kan hier natuurlijk invloed op hebben.

De kosten van maatwerk?
Dit varieert enorm van de wenselijkheden en het materiaal gebruik. Om een indruk te geven van prijzen maken we graag een vrijblijvende offerte omdat soms kleine details een impact kunnen hebben op de prijs willen we geen verkeerde verwachting geven.

Hebben jullie ook een showroom?
Wij hebben helaas geen showroom, wel hebben we een creatieve mindset, een grote werkplaats waarmee we ideeën tot werkelijkheid kunnen maken.

Maken jullie producten in eigen huis?
Bijna alle producten maken we geheel in onze eigen werkplaats.

Informatie aanvraag

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Menu