Stalen tafelpoot op maat

Stalen tafelpoot op maat

Speciaal voor u maken we stalen tafelpoot op maat op maat geheel naar wenselijke afmeting en vorm. Stalen tafelpoot op maat op maat worden geheel in onze eigen werkplaats gefabriceerd. Geen wens te gek of tafelpoot te groot. Al gaat het om een klein salontafeltje of een heuse boomstamtafel van 400 cm lang. In tegendeel zelfs, bij bijzondere wensen komt onze passie en vakmanschap beter uit de verf.

De uitstraling van stalen tafelpoten?

Onze stalen tafelpoten zijn in diverse vormen leverbaar! Of u juist opzoek bent naar een robuust of een slanke tafelpoot van slechts 30mm u bent bij ons in alle gevallen aan het adres waar we u verder kunnen helpen. Onze dienstverlening is namelijk niet smaakbepalend. Wij zijn een productiefirma die het graag voor je maken. Eigen creatie of we tekenen het met u samen. Naast vorm en afmeting kies je een kleur die jij mooi vindt en dat kan iedere gewenste RAL kleur zijn. Of het nu gaat om stalen kozijnen of Industriële tafelpoten in een nostalgische woonboerderij of in een modern appartement in beide gevallen kunnen wij het geheel naar uw wensen produceren.

Een sterk staaltje vakmanschap bestaat bij ons uit:

 • Jarenlange ervaring
 • Hoogwaardig apparatuur
 • Vakkundig advies
 • Snelle levering
 • Persoonlijke service
 • Een mooi product voor een eerlijke prijs

Advies

Een idee? Wij hebben alles in huis om er een product van te maken, zolang het maar van staal is. Er is geen wens te gek of idee te abstract. In bezit van een technische tekening of slechts een hersenspinsel? In beide gevallen kunnen we iets gaafs produceren.

In veel gevallen werken we ook samen met interieurarchitecten die regelmatig maatwerk laten produceren. Om een compleet pakket te beiden en te ontzorgen. Zo hoeft u geen nieuwe zoekopdrachten uit te voeren zoals en dat werkt wel zo handig.

Offerte aanvragen?

We zouden het super tof vinden als we je mogen verblijden met onze producten. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte van ons.

Een aantal gebrande vragen die vaker gesteld worden en graag antwoord op geven:

Moet ik een technische tekening aanleveren?
Een technische tekening mag maar ook met een idee of ruwe schets bent u van harte welkom en denken we graag met u mee voor de verdere invulling.

Leveren jullie alleen staalproducten of ook complete meubels zoals dressoirs of spiegels op maat?
Uiteraard, naast het staalwerk leveren wij ook complete eindproducten zoals spiegels, dressoirs, kasten, keukens en dergelijke. Er is geen wens te groot of te gek.

Krijg ik ook garantie op jullie producten?
Uiteraard, we leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten waar we zonder zorgen garantie op tevredenheid durven te geven.

Wat is de gemiddelde levertijd van maatwerk?
Het is erg afhankelijk van de wensen. Aangezien we in veel gevallen samen een product ontwerpen met de opdrachtgever vergt dit tijd dat erg afhankelijk is per project. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de productie dat doorgaans binnen twee weken opgeleverd kan worden. De grootte en de betreffende complexiteit van het product kan hier natuurlijk invloed op hebben.

De kosten van maatwerk?
Dit varieert enorm van de wenselijkheden en het materiaal gebruik. Om een indruk te geven van prijzen maken we graag een vrijblijvende offerte omdat soms kleine details een impact kunnen hebben op de prijs willen we geen verkeerde verwachting geven.

Hebben jullie ook een showroom?
Wij hebben helaas geen showroom, wel hebben we een creatieve mindset, een grote werkplaats waarmee we ideeën tot werkelijkheid kunnen maken.

Maken jullie producten in eigen huis?
Bijna alle producten maken we geheel in onze eigen werkplaats.

Kom in contact!

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Menu