Staal met Stijl?

Staal met stijl staat voor handgemaakte binnendeuren, kozijnen, tafelpoten, keukens, wandmeubels en nog veel meer, zolang het maar van staal is. Al onze producties worden handgemaakt en bieden zo de beste balans tussen prijs en kwaliteit.

Eigen ontwerp

Opdrachtgevers kunnen al met een simpele schets bij ons terecht.

Unieke objecten

Al onze producties worden handgemaakt. U bent verzekerd van een uniek exemplaar.

Top Kwaliteit

We leveren uitsluitend kwaliteitsproducten voor jarenlang plezier.

Staal met Stijl, hoe maken we dat?

We krijgen het warm als het over ambachtelijke metaalbewerking. Vanuit onze achtergrond in maatwerk haarden kregen we steeds vaker de vraag van opdrachtgevers of we ook andere stalen producten konden realiseren zoals deuren, kozijnen, tafelpoten, wandmeubels en dergelijke. Door jarenlange ervaring in metaalbewerking hebben steeds vaker invulling gegeven aan de vraag van opdrachtgevers.

Onze opdrachtgevers bestaan uit interieurarchitecten, particulieren, kunstenaars, bouwbedrijven en diverse bedrijven. In de meeste gevallen komen opdrachtgevers met een idee of ontwerp waarbij Dickens BV invulling geeft aan de productie. Ambachtelijke producties van staal krijgen we het warm van. Anders geformuleerd, we zijn er op gebrand om staal met stijl te realiseren.

Bij Dickens BV is iedereen welkom, of het gaat met een globaal idee, ruwe schets of detail tekening. Samen met de klant kijken we graag hoe het idee het beste tot realisatie kunnen brengen. Hierbij zit onze expertise in advies van constructie, hoogwaardige productie en afwerking.

Producties

Graag geven een impressie van de mogelijkheden die we in eigen huis kunnen produceren. Middels Pinterest hebben we een album samen gesteld die een indruk geven van de verschillende mogelijke opties.

Klik hieronder op het gewenste thema.

Per thema hebben we een aantal foto’s van Pinterest Embed. Dit geeft je inspiratie wat er allemaal mogelijk is. Klik op onderstaand icoon en laat je inspireren.

Menu