Stalen kozijnen op maat

De voordelen van op maat gemaakte stalen kozijnen

Stalen kozijnen zijn sterk, hebben een lange levensduur en zijn gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Je vindt ze steeds vaker terug bij landelijke en moderne woningen. In dit artikel sommen we kort de belangrijkste voordelen van stalen kozijnen op.

Uniek en op maat gemaakt

Stalen kozijnen worden op maat gemaakt. Ze zijn dus uniek voor jouw woning. Dubbel, met of zonder onderverdelingen? Je hebt zelf de volledige vrijheid om de look and feel te bepalen. Stalen kozijnen zijn een uitstekende keuze voor landelijke woningen, moderne architectuur of industriële lofts. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos.

Een Sterk Staaltje kozijn

Staal is een sterke materiaalsoort. Kiezen voor grote raampartijen met smalle kozijnen zijn geen enkel probleem. Staal is krachtig en duurzaam, waardoor het gemakkelijk is om grote ramen langdurig te kunnen ondersteunen. Doordat staal zo’n sterk materiaal is, bieden stalen kozijnen ook een betere bescherming tegen inbrekers. Naast zijn sterkte, heeft staal nog een belangrijke eigenschap; Staal is brandwerend. Breekt er een brand uit, dan duurt het ongeveer 60 minuten voor het vuur door stalen kozijnen heen komt. Stalen kozijnen zijn dus supersterk en veilig.

Makkelijk te onderhouden

Het enige wat je hoeft te doen om stalen kozijnen op de juiste manier te onderhouden, is ze regelmatig schoonmaken met een natte doek en schoonmaakmiddel. Door de hoogwaardige coating  is het materiaal goed beschermd.

Onze werkwijze

Dickens BV maakt stalen kozijnen op maat voor bedrijven en particulieren in Tilburg, Oisterwijk, Den Bosch en omgeving. Wij hebben weinig nodig om tot een goed ontwerp te komen. Het is handig als u een technische tekening hebt, maar wij kunnen met een paar foto’s en de juiste maten ook uit de voeten.

Voor de uitvoering werken wij samen met andere vakmensen, zoals interieurarchitecten, glaszetters en timmerlieden. Op deze manier nemen wij u alle zorgen voor uw kozijnen uit handen.

De voordelen op een rij:

  • Een uniek ontwerp op maat, passend bij uw gebouw
  • Gebruik van de meest hoogwaardige materialen
  • Vakkundige constructie en hoogwaardige afwerking
  • Geleverd bij u op locatie in Oisterwijk of omgeving

Stalen kozijnen op maat

Bent u op zoek naar Stalen Kozijnen Oisterwijk of omgeving? Dickens BV maakt stalen kozijnen op maat voor ieder bedrijf. Meer weten, neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen?

We zouden het super tof vinden als we je mogen verblijden met onze producten. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte van ons.

Een aantal gebrande vragen die vaker gesteld worden en graag antwoord op geven:

Moet ik een technische tekening aanleveren?
Een technische tekening mag maar ook met een idee of ruwe schets bent u van harte welkom en denken we graag met u mee voor de verdere invulling.

Leveren jullie alleen staalproducten of ook complete meubels zoals dressoirs of spiegels op maat?
Uiteraard, naast het staalwerk leveren wij ook complete eindproducten zoals spiegels, dressoirs, kasten, keukens en dergelijke. Er is geen wens te groot of te gek.

Krijg ik ook garantie op jullie producten?
Uiteraard, we leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten waar we zonder zorgen garantie op tevredenheid durven te geven.

Wat is de gemiddelde levertijd van maatwerk?
Het is erg afhankelijk van de wensen. Aangezien we in veel gevallen samen een product ontwerpen met de opdrachtgever vergt dit tijd dat erg afhankelijk is per project. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de productie dat doorgaans binnen twee weken opgeleverd kan worden. De grootte en de betreffende complexiteit van het product kan hier natuurlijk invloed op hebben.

De kosten van maatwerk?
Dit varieert enorm van de wenselijkheden en het materiaal gebruik. Om een indruk te geven van prijzen maken we graag een vrijblijvende offerte omdat soms kleine details een impact kunnen hebben op de prijs willen we geen verkeerde verwachting geven.

Hebben jullie ook een showroom?
Wij hebben helaas geen showroom, wel hebben we een creatieve mindset, een grote werkplaats waarmee we ideeën tot werkelijkheid kunnen maken.

Maken jullie producten in eigen huis?
Bijna alle producten maken we geheel in onze eigen werkplaats.

Informatie aanvraag

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Menu