Stalen deur op maat Tilburg

Stalen deur op maat Tilburg

Een sterk staaltje werk leveren wij vanuit Hilvarenbeek. Een klein dorpje aan de rand van Tilburg. In onze werkplaats hebben we vele metaalbewerking machines zoals een knipschaar, kantbank, lasapparaten en divers elektrisch handgereedschap. Het gereedschap heeft geen waarde zolang dit niet gedragen wordt door gepassioneerde medewerkers die niets liever hebben dan zwarte handen. Een mooi staaltje werk zijn we niet verlegen om. Zeker niet als het gaat om stalen deuren op maat in Tilburg of omgeving.

Vanuit Beek, Hilvarenbeek in de volksmond, maken wij allerlei dingen. Zolang het maar ijzersterk mag zijn en van staal vervaardigd. Ons bedrijf is niet ingericht op grote massa producties maar veel beter afgestemd op maatwerk. Met een klein team met passie voor metaal hebben wij korte lijnen en kunnen we snel schakelen naar de behoefte van onze opdrachtgevers, dat zowel bedrijven als particulieren kunnen zijn.

Eigenlijk is er geen wens te gek of deur te groot. In tegendeel zelfs, hoe uitdagender jouw vraag hoe beter ons vakmanschap tot zijn recht zal komen.

Welke stijl stalen deur?

Een modern huis, kantoor of buitenverblijf? Of juist een karakteristieke gave boerderij met eiken spanten? Stalen deuren passen eigenlijk in ieder interieur. We maken ze op maat dus zelfs de kleinste details kunnen wij voorzien. Of de voorkeur uitgaat naar iets straks, industrieel, groots of kleins. Het maakt ons niet uit.

Het verschil zit hem vaak in de keuze van profiel. Er zijn diverse profielen waar je uit kunt kiezen zoals een hop, koker of hoek profiel. Het meest gekozen profiel dat is het hop profiel. Een sterke constructie en een strakke afwerking. In ons blog artikel ‘Stalen kozijnen in verschillende profielen‘ lees je meer over de verschillende profielen en scharnieren.

Heb je iets bijzonder van staal dat je graag verwerkt wil hebben in de deur? Dat is geen probleem. Heb je graag het bedrijfslogo uitgesneden? Of een specifieke gravering? We hebben we meeste gereedschappen in huis om het voor je te maken. Mocht het net zo zijn dat we het niet hebben, dan regelen we het wel voor je. Geen wens te gek!

Ook zijn er alle wenselijke kleuren leverbaar en laten we onze maatwerk producten meestal poedercoaten. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een mooie antraciete kleur maar kleurrijker mag ook natuurlijk.

Een stalen deur op maat bestaat uit:

 • Ontwerp
 • Hoogwaardig profiel
 • Vakkundige constructie en laswerk
 • Extra coating
 • Geheel naar smaak gemaakt
 • Geleverd/gemonteerd bij u op locatie

Advies

(G)Een idee? In onze werkplaats hebben we heel veel gereedschap en materiaal om er een product van te maken zoals jij het graag ziet. Het moet alleen van staal zijn. Een technische tekening of slechts een hersenspinsel? Helpen om er een product van te maken doen we in beide gevallen.

Een interieurarchitect in de arm genomen? Mooi, dan zijn de kleuren, afmetingen en vormen waarschijnlijk al bekend en kunnen we direct met de productie aan de slag.

Ons motto: we moeten doen waar we goed in zijn en dat is onze handen vuil maken aan een sterk staaltje werk in onze werkplaats Hilvarenbeek. Monteren en plaatsen van onze producten wordt ook uitgevoerd door professionals zodat onze klant geniet van kwaliteitswerk!

Offerte aanvragen?

We zouden het super tof vinden als we je mogen verblijden met onze producten. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte van ons.

Een aantal gebrande vragen die vaker gesteld worden en graag antwoord op geven:

Moet ik een technische tekening aanleveren?
Een technische tekening mag maar ook met een idee of ruwe schets bent u van harte welkom en denken we graag met u mee voor de verdere invulling.

Leveren jullie alleen staalproducten of ook complete meubels zoals dressoirs of spiegels op maat?
Uiteraard, naast het staalwerk leveren wij ook complete eindproducten zoals spiegels, dressoirs, kasten, keukens en dergelijke. Er is geen wens te groot of te gek.

Krijg ik ook garantie op jullie producten?
Uiteraard, we leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten waar we zonder zorgen garantie op tevredenheid durven te geven.

Wat is de gemiddelde levertijd van maatwerk?
Het is erg afhankelijk van de wensen. Aangezien we in veel gevallen samen een product ontwerpen met de opdrachtgever vergt dit tijd dat erg afhankelijk is per project. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de productie dat doorgaans binnen twee weken opgeleverd kan worden. De grootte en de betreffende complexiteit van het product kan hier natuurlijk invloed op hebben.

De kosten van maatwerk?
Dit varieert enorm van de wenselijkheden en het materiaal gebruik. Om een indruk te geven van prijzen maken we graag een vrijblijvende offerte omdat soms kleine details een impact kunnen hebben op de prijs willen we geen verkeerde verwachting geven.

Hebben jullie ook een showroom?
Wij hebben helaas geen showroom, wel hebben we een creatieve mindset, een grote werkplaats waarmee we ideeën tot werkelijkheid kunnen maken.

Maken jullie producten in eigen huis?
Bijna alle producten maken we geheel in onze eigen werkplaats.

Informatie aanvraag

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Menu