Stalen trap op maat

Stalen trap op maat

Dickens stalen trappen op maat worden geheel naar smaak geproduceerd en zijn daarom veel meer dan enkel een trap. Het is pure ambacht dat zich vertaald in een bijzonder hoogwaardig product. Absolute maatwerkcreaties van Nederlandse bodem.

Geheel naar eigen design worden onze maatwerk trappen samengesteld en speciaal voor u gemaakt. Dit vergt passie voor staal en een dosis vakmanschap. Onze stalen trappen op maat mogen uw ruimte verrijken

Alle producties van Dickens BV gebeuren in eigen werkplaats te Hilvarenbeek. Binnen het bedrijf staat passie en liefde voor staalbewerking centraal. Dagelijks maken wij maatwerk producten waarbij de ware ambacht centraal staat voor hoogwaardige kwaliteit. Met en compact team maken we een sterk staaltje werk voor onze opdrachtgevers. Onze communicatielijnen zijn kort en kwaliteitswaarborging is hoog omdat we uw product ook letterlijk creëren met onze eigen handen.

Uw wens staat centraal. Dit betekent ook dat het mogelijk is om authentieke materialen aan te leveren die we verwerken in de maatwerk trap. Hoe fantastisch zou het zijn als producten met een emotionele of karakteristieke waarden geheel tot zijn recht komen? Denk hierbij producten die een nieuwe bestemming krijgen zoals losse onderdelen. Wij maken maatwerk trappen naar smaak en wens die passen binnen uw wens en omgeving. U kunt bij ons terecht met een ontwerp, technische tekening maar ook het idee kunnen wij desgewenst vertalen in een ontwerp.

In onze professionele werkplaats creëren wij stalen trappen op maat en ook andere producten die het interieur nog aangenamer zullen maken zoals maatwerk haarden, stalen kozijnen en industriële tafelpoten op maat. Zolang het van staal is kunnen wij het maken.

Offerte aanvragen?

We zouden het super tof vinden als we je mogen verblijden met onze producten. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte van ons.

Een aantal gebrande vragen die vaker gesteld worden en graag antwoord op geven:

Moet ik een technische tekening aanleveren?
Een technische tekening mag maar ook met een idee of ruwe schets bent u van harte welkom en denken we graag met u mee voor de verdere invulling.

Leveren jullie alleen staalproducten of ook complete meubels zoals dressoirs of spiegels op maat?
Uiteraard, naast het staalwerk leveren wij ook complete eindproducten zoals spiegels, dressoirs, kasten, keukens en dergelijke. Er is geen wens te groot of te gek.

Krijg ik ook garantie op jullie producten?
Uiteraard, we leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten waar we zonder zorgen garantie op tevredenheid durven te geven.

Wat is de gemiddelde levertijd van maatwerk?
Het is erg afhankelijk van de wensen. Aangezien we in veel gevallen samen een product ontwerpen met de opdrachtgever vergt dit tijd dat erg afhankelijk is per project. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de productie dat doorgaans binnen twee weken opgeleverd kan worden. De grootte en de betreffende complexiteit van het product kan hier natuurlijk invloed op hebben.

De kosten van maatwerk?
Dit varieert enorm van de wenselijkheden en het materiaal gebruik. Om een indruk te geven van prijzen maken we graag een vrijblijvende offerte omdat soms kleine details een impact kunnen hebben op de prijs willen we geen verkeerde verwachting geven.

Hebben jullie ook een showroom?
Wij hebben helaas geen showroom, wel hebben we een creatieve mindset, een grote werkplaats waarmee we ideeën tot werkelijkheid kunnen maken.

Maken jullie producten in eigen huis?
Bijna alle producten maken we geheel in onze eigen werkplaats.

Kom in contact!

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Menu