Dickens BV is al ruim 15 jaar actief in de staalbranche. Wat begon als een bedrijf met maatwerk haarden is tegenwoordig een bedrijf waar veel verschillende staaloplossingen te vinden zijn. Dankzij deze ruime ervaring weten wij waar we mee bezig zijn en leveren we alleen de meest hoogwaardige kwaliteit.

Onze stalen kozijnen worden geheel op maat gemaakt. Zo weet u zeker dat het kozijn perfect aan uw wensen voldoet. Door onze ruime ervaring zijn er ook tal van profielen mogelijk waaronder koker, hop en hoek profielen. De verschillende soorten profielen zijn van invloed op het aanzicht en de robuustheid van het kozijn of deur. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor de schanieren die geleverd worden. Taatsscharnieren of paalscharnieren worden het meest gekozen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een schuifdeur op maat te laten maken.

Hierbij een voorbeeld van het veel gekozen hop profiel.

Wij vinden veiligheid erg belangrijk. Daarom voorzien we u graag van advies om een zo veilig mogelijke woonomgeving te creëren. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje, ook wanneer u gebruik maakt van stalen kozijnen met glazen ruiten. Wij leveren dan ook altijd veiligheidsglas in onze maatwerk stalen kozijnen en deuren.

Tevens vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent met het kozijn. Daarom bieden we deze in alle soorten en maten die u zich maar kunt verzinnen. Of het nu gaat om een rechthoekige, vierkante of ronde kozijnen. Bij ons is het allemaal mogelijk. We leveren onze kozijnen in alle soorten, maten en kleuren. Daarnaast worden ze geleverd met een duurzame poedercoating. Wanneer u een product bij ons besteld is de levertijd ongeveer vier weken. Daarnaast worden onze kozijnen standaard geleverd met twee jaar garantie. Echter hebben wij de ervaring dat een sterk staaltje kozijnen makkelijk tientallen jaren mee moet kunnen.

Laat u inspireren door op onze Staal met Stijl pagina te kijken ‘klik hier’ of lever een technische tekening aan voor een prijsofferte op maat.
Ga naar ons contactformulier en stuur uw wensen toe.

Menu