Industriele tafelpoten op maat

Industriële tafelpoten op maat

Dickens BV vindt u maatwerk tafelpoten die geheel naar wens worden gemaakt. Alle industriële tafelpoten die wij produceren worden op maat gemaakt naar wenselijke vorm, stijl en afmeting. De meest populaire vormen die wij produceren zijn de U-poot van koker en plaatmateriaal, een triangel, matrix, 3D-kruis of spinpoot.

Uw ideeën produceren wij geheel in eigen werkplaats. Zo maken uw industriëlen tafelpoten op maat in diverse metaal soorten. Ook is het mogelijk om gebruikte materialen aan te leveren die als basis dienen voor een nieuwe bestemming. Denk bijvoorbeeld aan oude karakteristieke materialen zoals een oud naaimachine onderstel of onderdelen van een machine die kunnen dienen als onderstel. Dickens BV heeft een professionele werkplaats waar naast maatwerk tafelpoten ook andere producten worden gefabriceerd zoals maatwerk haarden en stalen kozijnen en dergelijke. Zolang het van staal is kunnen wij het maken.

Van een abstract idee tot technische tekening, wij kunnen u in elke fase verder helpen. Bij ons is geen idee te gek en denken graag mee hoe we het beste uw wensen tot werkelijk kunnen maken.

Offerte aanvragen?

We zouden het super tof vinden als we je mogen verblijden met onze producten. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte van ons.

Een aantal gebrande vragen die vaker gesteld worden en graag antwoord op geven:

Moet ik een technische tekening aanleveren?
Een technische tekening mag maar ook met een idee of ruwe schets bent u van harte welkom en denken we graag met u mee voor de verdere invulling.

Leveren jullie alleen staalproducten of ook complete meubels zoals dressoirs of spiegels op maat?
Uiteraard, naast het staalwerk leveren wij ook complete eindproducten zoals spiegels, dressoirs, kasten, keukens en dergelijke. Er is geen wens te groot of te gek.

Krijg ik ook garantie op jullie producten?
Uiteraard, we leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten waar we zonder zorgen garantie op tevredenheid durven te geven.

Wat is de gemiddelde levertijd van maatwerk?
Het is erg afhankelijk van de wensen. Aangezien we in veel gevallen samen een product ontwerpen met de opdrachtgever vergt dit tijd dat erg afhankelijk is per project. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de productie dat doorgaans binnen twee weken opgeleverd kan worden. De grootte en de betreffende complexiteit van het product kan hier natuurlijk invloed op hebben.

De kosten van maatwerk?
Dit varieert enorm van de wenselijkheden en het materiaal gebruik. Om een indruk te geven van prijzen maken we graag een vrijblijvende offerte omdat soms kleine details een impact kunnen hebben op de prijs willen we geen verkeerde verwachting geven.

Hebben jullie ook een showroom?
Wij hebben helaas geen showroom, wel hebben we een creatieve mindset, een grote werkplaats waarmee we ideeën tot werkelijkheid kunnen maken.

Maken jullie producten in eigen huis?
Bijna alle producten maken we geheel in onze eigen werkplaats.

Kom in contact!

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Om spam te helpen voorkomen, lost u a.u.b. de som op: 16 + 15 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu