Impressie slaapkamer

Droomt u van een bijzonder bed, dressoir, kast of industriële deur op uw slaapkamer? Mooi dan bent u op de juiste pagina terecht gekomen. Middels een aantal Pinterest afbeeldingen hebben we een beeld gecreëerd  van mogelijkheden die we in eigen werkplaats kunnen maken.

Beleef de slaap van uw dromen door een van de vele maatwerk producten die we hebben mogen realiseren zoals een bed, fauteuil, dressoirs, wandmeubels, spiegelframes, deurbeslag, lampen en kasten. De foto’s geven slechts impressie van het aantal mogelijkheden die we u kunnen bieden. Zelfs uw fantasieën en ideeën vormen geen limiet, die vullen we namelijk graag aan met onze expertise.

  Contact

  In contact komen?

  Meer informatie betreft stijlvolle staalproducten in de slaapkamer? Zet de stap en vul hieronder het contactformulier in.

  FAQ

  Een aantal gebrande vragen die vaker gesteld worden en graag antwoord op geven:

  Moet ik een technische tekening aanleveren?
  Een technische tekening mag maar ook met een idee of ruwe schets bent u van harte welkom en denken we graag met u mee voor de verdere invulling.

  Leveren jullie alleen staalproducten of ook complete meubels zoals dressoirs of spiegels op maat?
  Uiteraard, naast het staalwerk leveren wij ook complete eindproducten zoals spiegels, dressoirs, kasten, keukens en dergelijke. Er is geen wens te groot of te gek.

  Krijg ik ook garantie op jullie producten?
  Uiteraard, we leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten waar we zonder zorgen garantie op tevredenheid durven te geven.

  Wat is de gemiddelde levertijd van maatwerk?
  Het is erg afhankelijk van de wensen. Aangezien we in veel gevallen samen een product ontwerpen met de opdrachtgever vergt dit tijd dat erg afhankelijk is per project. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de productie dat doorgaans binnen twee weken opgeleverd kan worden. De grootte en de betreffende complexiteit van het product kan hier natuurlijk invloed op hebben.

  De kosten van maatwerk?
  Dit varieert enorm van de wenselijkheden en het materiaal gebruik. Om een indruk te geven van prijzen maken we graag een vrijblijvende offerte omdat soms kleine details een impact kunnen hebben op de prijs willen we geen verkeerde verwachting geven.

  Hebben jullie ook een showroom?
  Wij hebben helaas geen showroom, wel hebben we een creatieve mindset, een grote werkplaats waarmee we ideeën tot werkelijkheid kunnen maken.

  Maken jullie producten in eigen huis?
  Bijna alle producten maken we geheel in onze eigen werkplaats.

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  Menu