Terraskachel op maat vindt u bij Dickens BV

Op een afgekoelde zomeravond lekker buiten op het terras zitten met vrienden en familie zonder het koud te hebben? Een terraskachel op maat biedt de perfecte uitkomst. Van alleen de gedachte krijgen wij het al warm! De warmte van een terraskachel is namelijk niet alleen praktisch, maar het geeft ook heel veel sfeer aan de ruimte. Ideaal wanneer u tot laat in de avond wil genieten van de frisse buitenlucht en het geknisper van het brandende hout. Bij Dickens BV maken we alles op maat wanneer het aankomt op stijlvol staal. Heeft u alleen een simpele schets in uw hoofd wat tot uitwerking moet komen? Onze specialisten creëren samen met u uw droomkachel die écht uniek is door handarbeid. Uiteraard spelen we zelf niet graag met vuur, daarom leveren we uitsluitend kwaliteitsproducten. Krijgt u het ook al warm van de gedachte?

Laat uw persoonlijke terraskachel op maat maken

Vaak heeft u bij het uitdenken van de tuin al een idee van hoe het er in het echt uit moet komen te zien. Met terraskachels is dat toch een iets ander verhaal. Bij de reguliere handels kunt u alleen de standaardproducten halen die vaak net niet binnen uw inrichting passen. Zeker wanneer u een terras heeft past het niet altijd binnen de kleinere ruimte. Dickens BV heeft zich daarom gespecialiseerd in het op maat maken van (terras)kachels zodat het precies wordt zoals u dat voor ogen heeft. Ons doel is om de vonk van verliefdheid over te laten slaan wanneer u de terraskachel op maat ziet. Zo kunt u jarenlang genieten van uw persoonlijke ontwerp.

Vakkundige kennis van schets tot uitvoering

Bij het maken van een terraskachel op maat komt de jarenlange kennis en ervaring van Dickens BV perfect tot uiting. Iedere ruimte heeft een andere behoefte als het gaat om warmte en design. Om de ruimte tot zijn recht te laten komen moet de terraskachel niet alleen praktisch zijn, maar ook passen in het geheel. Wanneer u al een goed beeld heeft van hoe het eindproduct moet worden kunt u een schets maken. Onze vakmensen zullen hier dan naar kijken en het ontwerp uitwerken naar uw wensen. Uiteraard kunt u rekenen op onze expertise wanneer wij naar het ontwerp kijken en denken dat een ander design beter bij u past. Heeft u al een gedetailleerde tekening en weet u precies welke materialen u wilt gebruiken? Dan gaat ons team direct aan de slag met uw terraskachel op maat! Nog geen idee hoe de terraskachel moet worden? Dan komt ons team graag met u in contact om ideeën voor te leggen en zo tot uw ideale ontwerp te komen. Wat uw wens ook is, wij zorgen dat die vonk overslaat bij het zien van uw unieke ontwerp!