Stalen kozijnen zonder glas zijn een stijlvolle manier om twee ruimtes met elkaar te verbinden. De ruimten lopen op een natuurlijke manier in elkaar over. Verder is een stalen kozijn natuurlijk een uitstekende aanvulling op een mooie stevige deur. Het staal uit het kozijn past niet alleen bij een deur van staal, maar vooral ook bij een massieve houten deur. 

Veelzijdig materiaal

Mits juist gebruikt past staal bij iedere bouwstijl. Een stalen kozijn past niet alleen uitstekend in een monumentaal pand, maar juist ook in een moderne villa. Ook wordt staal veel gebruikt om een winkelpand een ‘industrial’ look and feel te geven.

Een stalen binnendeur kunnen wij leveren inclusief bijpassende deurpost voorzien van sloten en scharnieren. Wij kunnen de stalen deur met hout bekleden voor een mooie mix tussen modern hoogwaardig staal en oerdegelijk hout.

Wilt u wel een ruit in uw stalen kozijn? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij werken hiervoor samen met een glaszetter zodat het glas perfect in uw kozijn wordt gezet.

Alleen de beste materialen

Bij het maken van uw deuren of kozijnen van staal maken wij gebruik van hoogwaardig staal. Uw stalen kozijn zonder glas is voorzien van een beschermende coating. We kunnen de kozijnen leveren in elke denkbare kleur. De stalen kozijnen of deur sluit daarom naadloos aan op de rest van uw interieur.

Stalen kozijnen zonder glas op maat

Wij maken stalen kozijnen zonder glas op maat. Wij kunnen aan de hand van een simpele schets van uw hand een mooi ontwerp maken. Onze vakmensen houden ervan om maatwerk te maken en daarom leveren wij alleen unieke objecten. Het maakt dus niet uit hoe groot of klein uw stalen kozijn moet zijn.

Zowel tijdens het ontwerp als tijdens de montage en afwerking werken wij vaak samen met andere professionals. Tijdens de ontwerpfase schakelen wij vaak met uw interieurdesigner of architect. Het monteren en afwerken doen we vaak in samenspraak met een aannemer, timmerman of een glaszetter. Zo zorgen wij voor de perfecte afwerking van uw stalen kozijn of deur.

Staal met stijl

De bevlogen medewerkers van Dickens BV hebben een passie voor het maken van stijlvolle dingen van staal. Wilt u weten wat wij nog meer maken, kijk dan hier.

Wat kost het om stalen kozijnen op maat te laten maken?

Gezien we onze producties volledig afstemmen op uw wensen zouden wij graag vernemen welke idealen u heeft zodat we een vrijblijvende offerte kunnen presenteren. De mogelijkheden betreft stalen ramen zijn gigantisch. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijke profielen, soorten ramen en de afwerking.

Voor een offerte van stalen kozijnen zonder glas Tilburg en omgeving? Neem je contact op via het contactformulier of belt u naar: 013-5470741