Lasserij gezocht? Dickens BV Hilvarenbeek

Welkom op de website van Dickens BV. Stalen producten vermaken en creëren wij middels onze lasserij. Dat we graag lassen betekent niet dat we dit graag uitbesteden aan een robot. Nee absoluut niet zelfs. Wij steken onze handen uit de mouwen en staan te popelen om met het lasapparaat aan de gang te gaan.

In de lasserij maken haarden op maat, tafelpoten, kozijnen, deuren en alles wat je maar kunt bedenken dat van staal is en een lasnaad heeft. Tja, we hebben een klein team dus we kunnen kleinere werk beter behappen dan de grote producties. Laat dat maar aan de robots over. Daar maak je onze mensen niet blij mee. Heb je echter een prototype, reparatie of iets anders waar je slechts een stuk van hebt en in elkaar gelast moet worden? Dan zijn wij een club die je wellicht verder kan helpen. Met onze jarenlange kennis, passie en ervaring komen we meestal een heel eind. En mochten ons het niet lukken zijn we daar liever eerlijk over.

Heb je al een technische tekening? Nee? Geen probleem! Ook met de uitwerking van je concept helpen we graag. In het verleden zijn er hele gave haarden gemaakt, kozijnen en trappen. De ene opdrachtgever had het helemaal uitgewerkt. Ben jij de persoon die een Lasserij zoekt als die van ons? Stuur dan even een mailtje of kom langs aan de slibbroek 24B, Hilvarenbeek. De koffie staat klaar!

Bellen mag natuurlijk ook. In de meeste gevallen nemen we gewoon op, maar soms zijn we even druk in de lasserij en dat krijgt toch wel onze meeste prioriteit natuurlijk. Goed werk daar houden van!