Tafelpoten op maat

Tafelpoten op maat voor een uniek project!

Hout en staal

Hout en staal, een goede combinatie die we tegenwoordig veel vinden in de meubelindustrie. Industriële tafels met een robuust houten blad, afgewerkt met een strak ijzeren onderstel. Een heel gave industriële look die eigenlijk past in elk huis. Omdat er al zoveel industriële tafels zijn die op elkaar lijken, kan ik me voorstellen dat je op zoek bent naar iets bijzonders of net even anders. Je kunt dan ook je eigen tafel ontwerpen. Hoe? Door het onderstel en het blad apart bij elkaar zoeken, wij ondersteunen je graag bij het maken van unieke tafelpoten op maat, zodat jij je unieke tafel snel in de kamer kan plaatsen.

Dickens BV?

Wij zijn een klein lasbedrijf met jaren ervaring, dat maatwerk verzorgd voor particulieren. Onze werkplaats bevat alles wat een lasbedrijf nodig heeft en kunnen daarom aan elke wens voldoen. Je kunt het je oprecht niet voorstellen of wij kunnen het maken van staal. Stoelen, wandmeubels, lampen of douchewanden, de opties zijn eindeloos. Hiernaast denken we graag met je project mee en gaan we geen uitdaging uit de weg. Jij hebt een idee, wij kunnen het maken. Mocht je er niet uitkomen, geen paniek. We werken soms ook samen met interieurarchitecten, er staat dus een heel team achter je.


Eindeloze opties

Ook voor tafelpoten op maat ben je bij ons aan het goede adres, omdat het zo’n trend is vind je misschien veel standaard opties in de meubelwinkels. Opties die nét niet zijn wat je wilt of opties die net niet matchen met je huis. Wij maken tafelpoten in bijzondere vormen, zoals bijvoorbeeld in een trapezium vorm, U-vormige tafelpoten, open of gesloten matrix tafelpoten of tafelpoten met de vorm van een X, en dit alles op maat gemaakt. Daarnaast heb je de kans zelf de kleur te kiezen. Zo kun je zelf, samen met ons natuurlijk, een unieke tafelpoot op maat laten maken die volledig naar je eigen smaak is. We leveren snel en geloven in mooie producten voor eerlijke prijzen.

Offerte aanvragen?

We zouden het super tof vinden als we je mogen verblijden met onze producten. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte van ons.

Een aantal gebrande vragen die vaker gesteld worden en graag antwoord op geven:

Moet ik een technische tekening aanleveren?
Een technische tekening mag maar ook met een idee of ruwe schets bent u van harte welkom en denken we graag met u mee voor de verdere invulling.

Leveren jullie alleen staalproducten of ook complete meubels zoals dressoirs of spiegels op maat?
Uiteraard, naast het staalwerk leveren wij ook complete eindproducten zoals spiegels, dressoirs, kasten, keukens en dergelijke. Er is geen wens te groot of te gek.

Krijg ik ook garantie op jullie producten?
Uiteraard, we leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten waar we zonder zorgen garantie op tevredenheid durven te geven.

Wat is de gemiddelde levertijd van maatwerk?
Het is erg afhankelijk van de wensen. Aangezien we in veel gevallen samen een product ontwerpen met de opdrachtgever vergt dit tijd dat erg afhankelijk is per project. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de productie dat doorgaans binnen twee weken opgeleverd kan worden. De grootte en de betreffende complexiteit van het product kan hier natuurlijk invloed op hebben.

De kosten van maatwerk?
Dit varieert enorm van de wenselijkheden en het materiaal gebruik. Om een indruk te geven van prijzen maken we graag een vrijblijvende offerte omdat soms kleine details een impact kunnen hebben op de prijs willen we geen verkeerde verwachting geven.

Hebben jullie ook een showroom?
Wij hebben helaas geen showroom, wel hebben we een creatieve mindset, een grote werkplaats waarmee we ideeën tot werkelijkheid kunnen maken.

Maken jullie producten in eigen huis?
Bijna alle producten maken we geheel in onze eigen werkplaats.

Kom in contact!

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha

    Menu