Wil je de uitstraling van je woonkamer, hal of slaapkamer een boost geven met prachtige stalen deuren? Dan ben je bij Dickens BV aan het juiste adres. Om hun interieur nog mooier te maken, kiezen veel mensen voor een ensuite opstelling met de razend populaire stalen deur.

Wat zijn ensuite deuren?

Schuifdeuren die twee kamers verbinden worden ensuite deuren genoemd. Stalen ensuite deuren zijn echt modern. Ze laten veel licht door en zien er geweldig uit in moderne kamers vanwege hun slanke vorm, eenvoudige ontwerp en grote glazen oppervlak. Het profiel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het geschikt is voor zowel klassieke als moderne woonkamers. Wil je gaan voor een industriële look? Dan kan het staal blank gelakt worden om de oorspronkelijke kleur volledig tot zijn recht te laten komen.

Stalen ensuite deuren op maat

Je kunt heel specifiek zijn over je wensen en het ontwerp van je ideale stalen ensuite deuren wanneer je ze op maat laat maken door Dickens BV. Bij de montage van een stalen ensuite deur zijn er verschillende mogelijkheden en interessante aandachtspunten om rekening mee te houden.

Stalen ensuite taatsdeuren 

Stalen taatsdeuren draaien om een verticale as en zijn voorzien van scharnierpunten. Het glas in de deuropeningen geeft de ruimte een lichte, luchtige sfeer. Een strak design en stijlvol verborgen functies in het profiel zorgen voor een opgeruimde, minimalistische uitstraling. Een taatsdeur heeft vaak een mechanisme waarmee de deur automatisch sluit en is elegant, glad en slank. Stalen taatsdeuren zijn volledig onderhoudsvrij en draaien soepel.

Stalen ensuite schuifdeuren

Het feit dat een stalen schuifdeur relatief weinig ruimte inneemt, onderscheidt hem van andere soorten deuren. De deur is een goede optie voor een woonruimte met beperkte ruimte, omdat hij voor of zelfs in de muur kan schuiven. De schuifdeuren zijn gemaakt van metaal en zien er zwart en industrieel uit. Ze bungelen aan een rail aan het plafond. De ruimte voelt open als gevolg van de zijpanelen, waardoor dit een goed alternatief is voor een taatsdeur.

Wat kost een stalen deur?

De prijs van een stalen deur wordt beïnvloed door een aantal elementen, waaronder type, grootte en materiaal. Op bestelling gemaakte stalen binnendeuren kosten natuurlijk meer, omdat deze procedure meer tijd en vakmanschap vergt. Het feit dat een stalen deur op bestelling wordt gemaakt, heeft echter het grote voordeel dat hij precies zo wordt gemaakt als je wilt. Je mag de deur zelf monteren en geen enkel verzoek is te gek. Kortom, het is sterk aan te raden om een stalen deur op maat te laten maken als je zeer unieke eisen hebt of als je een deur wilt die afwijkt van de gebruikelijke afmetingen.

Het kiezen van de juiste afmetingen

Het geven van de juiste maten is cruciaal wanneer je een stalen deur op maat laat maken. Bij het opmeten van de afmetingen van je deur kan je het beste een laserafstandsmeter gebruiken, waarmee je op de millimeter nauwkeurig de juiste afmetingen van je gewenste deur kan meten en onaangename verrassingen achteraf kan voorkomen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor een stalen ensuit deur? Vul direct enkele gegevens in en ontvang een gratis voorstel voor jouw stalen ensuit deuren. Klik hier

Menu