De binnendeurkozijnen van staal zijn weer helemaal van deze tijd. Zit je eraan te denken om stalen kozijnen aan te schaffen? Lees dan meer over (de prijs van) deze kozijnen in dit artikel.

De voordelige eigenschappen van stalen kozijnen?

Stalen kozijnen zijn, uiteraard ijzersterk, elegant en kunnen helemaal op maat worden gemaakt. Laten we de voordelige eigenschappen van de stalen kozijnen eens onder elkaar zetten:
– De kozijnen zijn erg oersterk.
– De kozijnen kunnen eeuwen mee.
– De kozijnen hebben weinig onderhoud nodig.
– De kozijnen zijn robuust of juist elegant te maken.

Wat maatwerk stalen kozijnen kosten?

Hoewel dat het erg afhankelijk is van je wensen kunnen we toch een richting geven wat stalen kozijnen gemiddeld kosten. Een stalen kozijn met deur kost tussen 1800 tot 3500 euro. Voor deze investering krijg je een stalen deurkozijn met deur op maat, voorzien van veiligheidsglas en het staal wordt gecoat. Er zijn altijd goedkopere prijzen te vinden online. Om die reden vertalen wij de wensen graag in een vrijblijvend prijsvoorstel. Dan weet je voorafgaand precies wat de prijs betreft voor jouw maatwerk kozijn.

Stalen maatwerk kozijn is direct na levering te plaatsen

In tegenstelling tot een gipswand zijn stalen kozijnen direct na levering te plaatsen. Er hoeft in veel gevalen zelfs daarna niets afgewerkt te worden. Het kozijn wordt tegen de muur aan bevestigd, het geheel wordt in elkaar gemonteerd en jij bent verrijkt met een stijlvol stukje staal in huis. De levertijd van de maatwerk kozijnen kan erg variëren. Aangezien we met een klein team aan gepassioneerde vaklui werken kan dit per moment verschelen wat de levertijd is van de kozijnen. We streven er naar om binnen 4 werkweken te leveren maar het is altijd goed dat we dit vooraf even afstemmen om teleurstellingen achteraf te voorkomen.

In het verleden zagen we vele zwarte stalen kozijnen die in de Ral kleur 9011 werden gecoat. En steeds meer zien we een verschuiving. Ook de schaarste in de woningmarkt heeft invloed gehad op de vraag naar stalen kozijnen. Check meer over deze trends op de pagina van stalen kozijn. Of bezoek eens de pagina van; https://dickensbv.nl/stalen-kozijnen-en-deuren-op-maat/ en ontdek de maatwerk mogelijkheden van Dickens Bv.

Menu