Dickens BV, een lasserij voor particulieren in regio Tilburg en Eindhoven

Dickens BV voert de meest uiteenlopende laswerken uit. Voornamelijk zijn we gericht op de particulieren markt waarbij wij staal met stijl combineren. Voorbeelden van dergelijke realisaties zijn bijvoorbeeld stalen trappen, tafelonderstellen op maat gemaakt, kozijnen en deuren van staal, keukens onderdelen van staal, maatwerk bureaus en dressoirs maar ook voor creatief hergebruik van oud staal zoals machineonderdelen die u een nieuwe bestemming wilt geven als salontafel bijvoorbeeld. Naast onze verschillende lasapparaten hebben we ook machines om plaatwerk te knippen en zetten. Ook hebben we een eigen spuitcabine waar we ons gerealiseerde werk direct een wenselijk kleurtje kunnen geven. Dus eigenlijk doen we zelfs een beetje meer dan het alleen lassen van stijlvol staal. We maken er een gebruiksklaar eindproduct van of een toelevering als onderdeel van een keuken bijvoorbeeld.

Lassen jullie alleen voor particulieren?

Ooit zijn we begonnen met de productie van maatwerk haarden en kachels. Tot op de dag van vandaag maken nog altijd maatwerk haarden voor onze dealers. Enkele jaren geleden kregen we steeds vaker de vraag van particulieren of we ook een tafelpoot of kozijn konden lassen. Sindsdien is het aantal particulieren klanten organisch gegroeid en hebben we hier ons aanbod op afgestemd. In de meeste gevallen lassen wij producten die bedoeld zijn voor het interieur en maken wij eigenlijk altijd unieke stukken voor onze klanten.

Is omgeving Eindhoven en Tilburg enkel het werkgebied voor ons lasbedrijf?

Omdat we graag vindbaar zijn in de omgeving Tilburg en Eindhoven richten wij onze aandacht op deze regio. Met het ons lasbedrijf zitten we 10 minuten van Tilburg centrum en c.a. 20 minuten van Eindhoven. Gezien onze klant niet vaak in onze werkplaats komt is het vaak wel handig om met een lokale partij te schakelen omdat er simpelweg minder afstand te overbruggen is bij een klant in de buurt dan een project in Schiermonnikoog. Dit betekent niet dat we geen producten willen leveren in Schiermonnikoog, Vaals of Amsterdam bijvoorbeeld. Graag zijn wij een partner voor onze particulieren klant als het gaat om stijlvol staal. En als je bij ons meer vertrouwen ervaart dat wij kunnen maken wat jij voor ogen hebt zijn we graag de partij die een sterk staaltje werk levert. Zoals je leest zijn we niet alleen sterk in lassen 😉 maar dat doen we wel het liefst.

Een lasbedrijf met ruim 15 jaar ervaring!

Oprichter en eigenaar; Pank Slegtenhorst, is ruim 15 jaar geleden gestart met de productie van maatwerk haarden onder de naam Dickens vuurtechniek. Specifieke afmetingen en wenselijkheden afwijkend van de standaard modellen maken we geheel naar wens van de opdrachtgever. Tegenwoordig maken we veel meer dan alleen maatwerk haarden dus voldeed de naam niet meer met het aanbod. Echter hebben we door de maatwerk haarden inmiddels al jarenlang ervaring in het bewerken en lassen van staal.

Onderstaande afbeeldingen hebben we via Pinterest verzameld om een beeld te geven van de mogelijkheden die we in eigen werkplaats kunnen maken. De foto’s geven slechts impressie van het aantal mogelijkheden die we u kunnen bieden. Zelfs uw fantasieën en ideeën vormen geen limiet, die vullen we namelijk graag aan met onze expertise.

Menu