Laswerk op maat, ook voor particulieren?

U heeft een gaaf tafelblad? Maar nog geen passend onderstel? Wel het idee hoe je het graag zou zien of misschien nog niet helemaal? Het ontbreekt aan kennis, materiaal en gereedschap om het onderstel zelf te maken? In dat geval en in veel van soortgelijke gevallen biedt laswerk op maat van Dickens BV de oplossing.

Wat allemaal op maat wordt gelast?

Alles wat van staal is en niet in productie verkrijgbaar. Een vrij simpel antwoord maar eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt, zolang het maar van staal is. Wat we tegenwoordig veel zien is het hergebruik van oude materialen. Bijvoorbeeld een oud naaimachine dat wordt gebruikt als onderstel. Of een oude brouwketel die dient als basis voor een stookketel. Er zijn veel oude materialen die een perfecte basis dienen om er een nieuwe bestemming aan te geven. Door de gebruikssporen heeft het vaak een karakteristieke  en bijzondere uitstraling.

Naast het hergebruik van oude materialen lassen wij ook maatwerk producten van kokers, profielen en plaatstaal. In veel gevallen worden stalen kozijnen voor renovatie projecten geheel op maat gelast. Ook voor nieuwbouwwoningen is dit natuurlijk goed mogelijk. Enkel zijn er voor standaard maten vaak standaard oplossingen te vinden die voordeliger zijn dan maatwerk, wat logisch is natuurlijk. Want grote producties zijn per stuk vaak voordeliger om te maken maar dat is niet onze expertise.

Van idee tot product kunt u bij ons terecht!

Dickens BV is een bedrijf met een compact team aan werknemers. Hierdoor hebben we korte communicatie lijnen waardoor we flexibel kunnen schakelen op de behoefte van onze klanten. Dit betekent dat we zowel zakelijke klanten als particulieren goed kunnen bedienen. Zolang het maar gaat om laswerk op maat. Of u een technische tekeningen heeft of globale schets, we helpen u graag om het gewenste product te realiseren.

Gaat het om een machine onderdeel dat slechts een keer geproduceerd moet worden? Of de ontwikkeling van een nieuw meubelstuk? Een stalen trap voor in uw bedrijfshal? In alle opgenoemde gevallen zijn we de partij die u verder zou kunnen helpen. Op onze ‘Staal met stijl’ pagina hebben we vele impressies getoond van de mogelijkheden.

Hoelang hebben jullie al ervaring als lasbedrijf?

Ruim 15 jaar geleden begon Pank Slegtenhorst, eigenaar van Dickens BV, met de ambachtelijke productie van maatwerk haardenonder de naam Dickens vuurtechniek. Specifieke afmetingen en wenselijkheden afwijkend van de standaard modellen maken we geheel naar wens van de opdrachtgever. Tegenwoordig maken we veel meer dan alleen maatwerk haarden. Zolang het van staal is en stijl mag hebben maken wij het!

Menu