De producent van stalen taatsdeuren

Helemaal van deze tijd zijn de zwarte stalen taatsdeuren met een industriële en toch elegante uitstraling. Stalen taatsdeuren zijn deuren waarvoor geen zware stijlen of scharnieren nodig zijn. De deur scharniert verticaal namelijk om de eigen as. Voor veel woningbezitters of kantoorpand eigenaren een goede reden om voor een stalen taatsdeuren Tilburg te kiezen.

Voor een stalen taatsdeur Tilburg of omgeving ben je bij Dickens BV aan het juiste adres. Dickens BV is een lasserij en metaalproductiebedrijf dat maatwerk producten voor consumenten en bedrijven vervaardigt. Onder andere stalen taatsdeuren, schuifdeuren en kozijnen behoren tot de producties die in de meeste gevallen in Tilburg en omgeving worden geplaatst.

Het voordeel van een taatsdeur?

Stalen taatsdeuren zijn te openen zonder veel kracht te gebruiken. Een bijkomend voordeel is dat de deur zowel naar binnen als buiten openen, daarnaast zijn ze zelfsluitend en wordt er gebruik gemaakt van onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen.
Voor grotere ‘enkele’ stalendeuren biedt een taatsscharnier ook de oplossing. Het gewicht wordt opgevangen door het onderste scharnier die volledig weggewerkt kan worden in de vloer. Hierdoor blijft er een mooie en elegante deur over. In veel gevallen kiezen klanten voor een groot glas voor veel lichtinval en een strakke uitstraling.

De stalen taatsdeuren zijn ook ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Er zijn geen zware kozijnen waar het deur in valt en kinderen met hun vingertjes tussen kunnen komen. Daarnaast gebruiken we vaak een soft-closing systeem dat zorgt voor extra veiligheid.

Opties en mogelijkheden betreft stalen taatsdeuren?

Alle stalen taatsdeuren worden geheel op maat en naar wens gemaakt. Zo weet u zeker dat de taatsdeur perfect aan uw wensen voldoet. Ook zijn er een tal van profielen mogelijk waaronder koker, hop en hoek profielen. De verschillende soorten profielen zijn van invloed op het aanzicht en de robuustheid van de deur.

Naast de keuze uit profiel is ook de samenstelling en afmeting van ruiten geheel naar wens te bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor meerdere kleinere ruiten in elke vorm of liever voor een elegant en strak design met groter ruiten. Naast de vorm is ook de kleur naar wens te bepalen. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een afwerking met poedercoating. Hierbij zijn alle RAL kleuren mogelijk waarbij zwart en antraciet de populairste kleuren zijn.

Voorzien jullie ook het Inmeten en plaatsen van de taatsdeur?

Persoonlijk houden wij het bij onze expertise in de werkplaats, echter brengen wij u graag in contact met samenwerkingspartners die het bij u op locatie inmeten en plaatsen.

Stalen taatsdeuren Tilburg gezocht?

Dickens BV maakt vakkundig de taatsdeur naar uw wens. Voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op via het contactformulier of belt u naar: 013-5470741

Bekijk hieronder enkel voorbeelden van Taatsdeuren die geselecteerd zijn via Pinterest.

 • Glass pivoting door with central axis pivot hinge. This beautiful pivot door is custom-made by Portapivot with black anodized aluminium and is equipped with Stealth Pivot XL pivoting hinges.
 • Porte vitrée double sur pivot désaxé "steel look"
 • Modern stalen deur concept uitgerust met een taatsscharnier waarvoor niets op voorhand in de vloer ingebouwd dient te worden. Op maat gemaakt door Anyway Doors. #stalendeur #taatsdeur
 • Glass pivot door with central axis pivot point. The glass patch fittings are equipped with invisible "Stealth Pivot" pivoting hinges.
 • Moderne glazen pivotdeur zonder vloerveer of inbouwelementen in de vloer.
 • Modern glass pivot door with bronze anodized frame and transparent glass. #portapivot
 • Stalen taatsdeur met centraal draaipunt
 • cloison en verre, grande cloison vitrée dans un appartement loft
 • Moderne "stalen deur" Steel Look van Anyway met pivoterende scharnieren zonder inbouwelementen in de vloer. #pivotdeur #stalendeur
 • Living on my own
 • Drehtür aus Glas dreht sich um 360 Grad
 • Taatsdeuren
 • Semi-open plan with steel pivot doors & sliding doors
 • Pivoterende glazen deur met zwart geanodiseerd aluminium en helder glas. Er dienen geen vloerveer of andere inbouwdelen ingebouwd te worden in uw vloer! Type "SKD47pivot" van Anyway Doors, richtprijs +- € 2300.00 euro excl. BTW voor de afgebeelde deur. #taatsdeur #pivoterendeglazendeur
 • Dubbele stalen taatsdeur by Frank van den Boomen deuren i.s.m. JVR Design
 • https://www.stalen-binnendeuren.nl/
 • Veenendaal - Voorbeelden - Stalendeuropmaat.nl
 • Dekru iron framed doors taatsdeuren stalen deuren pivot deuren steel doors
 • Stalen deuren Amsterdam (19)
 • Woonkamer vloer inspiratie! #vloer #woonkamer #inspiratie
 • Townhouse at the park; design Remy Meijers
 • Binnenkijken bij Interieurproject gerealiseerd door De Rooy Metaaldesign & Osiris Hertman | Via online platform The Art of Living Online | Stalen Taatsdeuren | #stalendeuren #interiordesign #interiordesigner #homedecor #doors #steel #black #industrial
 • Stalen kozijn
 • jle_rasenberg20160704_0586
 • Trap, stalen deur en gave doorkijk vanaf trap
Menu