De stalen ramen producten van Tilburg en omgeving

De uitstraling van stalen ramen heeft charme en is leverbaar in diverse stijlen. Een stalen ramen wand is zowel in de moderne woning als de karakteristieke woning een ware aanvulling. Een scheidingswand met veiligheidsglas en een staal kozijn vergroot optisch de ruimte en geeft een ruimtelijk gevoel zonder concessies te doen aan privacy.

Gezinnen met jonge kinderen kiezen vaak om de ruimte af te scheiden met stalen ramen. Zo kunnen de ouders gemakkelijk een oogje in het zeil houden. Uiteraard fijn als er mooie schuif- of taatsdeuren bij geleverd worden zodat de ruimte gesloten kan worden.

Stalen ramen, kozijnen en scheidingswanden op maat

Stalen ramen vormen een sfeervolle doorkijk naar de andere ruimte. In onze eigen werkplaats maken wij de stalen ramen geheel naar smaak en afmeting. Denk hierbij aan specifieke patronen zoals een kozijn in vorm van een ruit of ronde. Indien gewenst kunnen wij de scheidingswand ook personaliseren middels een gravering of uitsnede van een specifieke tekst of beeld.

Als het over staal gaat is eigenlijk niets te gek. De meeste machines en materialen hebben we in eigen huis. Hierdoor kunnen we nagenoeg alle stalen ramen Tilburg en omgeving voorzien vanuit eigen werkplaats. We leveren het zelfs in ieder gewenste RAL kleur. Indien u kiest voor een duurzame poedercoating zal onze samenwerkingspartner een mooie coating voor u voorzien. Tenslotte wordt er niets voor niets gezegd ‘schoenmaker blijf bij je leest’.

Plaatsen jullie ook de stalen ramen in Tilburg of omgeving?


Wij zijn op ons best in de werkplaats. Het maakt ons blij als wij uw stalen raam of deur mogen maken in onze werkplaats. En we worden er vrolijk van als u geniet van onze producties. Om die reden plaatsen wij zelf onze producties niet bij u op locatie maar laten dat doen door een ervaren montagebedrijf. Zodat wij aandacht kunnen besteden aan onze expertise en u kunnen laten genieten van onze staalproducties.

Wat kost het om stalen ramen op maat te laten maken?

Gezien wij onze producties volledig afstemmen op uw wensen zouden wij graag vernemen welke idealen u heeft zodat we een vrijblijvende offerte kunnen presenteren. De mogelijkheden betreft stalen ramen zijn gigantisch. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijke profielen, soorten ramen en de afwerking.

Voor een offerte van stalen ramen Tilburg en omgeving? Neem je contact op via het contactformulier of belt u naar: 013-5470741

Menu