Wat lassen ze allemaal bij Dickens BV?

Ons lasbedrijf voert de meest uiteenlopende laswerken uit. Voornamelijk zijn we gericht op al het staal waar stijl aan te pas komt. Denk hierbij aan trappen, tafelonderstellen, kozijnen, deuren, keukens, bureaus, dressoirs maar ook montage van bijvoorbeeld oude machineonderdelen die u een nieuwe bestemming wilt geven als salontafel of dergelijke.

Voor wie lassen wij allemaal?

Jaren terug zijn we begonnen met de productie van maatwerk haarden en kachels. Tot op de dag van vandaag maken nog altijd maatwerk oplossingen voor onze dealers. Enkele jaren geleden kregen we steeds vaker de vraag van particulieren of we ook een tafelpoot konden lassen. Sinds dien is het aantal particulieren klanten fors toegenomen. In de meeste gevallen gaat om het staalwerken die bedoeld zijn voor het interieur en maken wij eigenlijk altijd unieke stukken voor onze klanten.

Wat het werkgebied is van ons lasbedrijf?

Lasbedrijf Tilburg geeft momenteel hoofdzakelijk ons werkgebied weer. Ons bedrijf is gevestigd in Hilvarenbeek, een dorpje naast Tilburg en veel van onze klanten komen uit de regio. Onze haard dealers zitten door het hele land. Dus onze maatwerk haarden en kachels zijn door heel het land te vinden. Overige producties kunnen wij uiteraard wereldwijd leveren maar vaak merken we dat maatwerk ook de nodige persoonlijke aandacht met zich mee brengt en dan is het wel makkelijk als je in de buurt woont.

Hoelang hebben jullie al ervaring als lasbedrijf?

Ruim 15 jaar geleden begon Pank Slegtenhorst, eigenaar van Dickens BV, met de ambachtelijke productie van maatwerk haardenonder de naam Dickens vuurtechniek. Specifieke afmetingen en wenselijkheden afwijkend van de standaard modellen maken we geheel naar wens van de opdrachtgever. Tegenwoordig maken we veel meer dan alleen maatwerk haarden. Zolang het van staal is en stijl mag hebben maken wij het!

Onderstaande afbeeldingen hebben we via Pinterest verzameld om een beeld te geven van de mogelijkheden die we in eigen werkplaats kunnen maken. De foto’s geven slechts impressie van het aantal mogelijkheden die we u kunnen bieden. Zelfs uw fantasieën en ideeën vormen geen limiet, die vullen we namelijk graag aan met onze expertise.

 • Ztahl Longa hanglamp zwart staal. Nu ook bij COLIJN!
 • opso londen, kruizen staal frames
 • Strakke open haard met zwart matte afwerking van hoogwaardige kwaliteit #haard #zwart #modern
 • #kast #staal #hout #raamwerk #gebruikthout #meubelmaker Mooie gesloten kast, oud gemaakt. Ook prachtig met een stalen frame met glas aan de voorzijde.
 • Design trap uit zwart staal
 • Rotterdam
 • Eettafel boomstam - staal - kruispoot los
 • staal met hout
 • raampartij stalen frame 2e verdieping inspiratie
 • Houtkwadraat heet niet voor niets zo. Wij, Arne en Senne Loonen, zijn tweelingbroers die met hout [en staal èn veel plezier] werken in onze professionele werkplaats. In onze meubelmakerij maken wij unieke keukens, kasten, tafels, complete interieurs en buitenmeubels. Op maat. Naar de wens van de klant. Uitgangspunten bij ontwerp en realisatie zijn vakmanschap, duurzaamheid en een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Ook voor een beperkt[er] budget zetten wij onze creativiteit maximaal in.
 • Massieve ovale tafel op maat met design onderstel
 • Trots op dit, door ons ontworpen en gemaakte, badkamermeubel. Staal, betonstuc en oud hout…gaaf! www.molitli-interieurmakers.nl
 • ZWAARTAFELEN I DE MOOISTE TAFELS I Industriële eettafel met een stalen onderstel I Deze eiken boomstamtafel met een stalen onderstel heeft een prachtige plek gekregen I Let ook op de stoere lampen! Al kunnen deze je vast niet ontgaan zijn ;-) I www.zwaartafelen.nl
 • industriele keuken van roestvrij staal
 • strak maar toch oude metselwerk met balken
 • In een rustig laantje in Aerdenhout staat een vooroorlogse (tussen)woning, waarvan de begane grond een gedaanteverwisseling heeft ondergaan. De bewoners waren niet bang om de oorspronkelijke suiteverdeling te slopen en de indeling flink te veranderen: de keuken verhuisde naar het midden van het huis en de fors uitgebouwde woning heeft nu aan de achterzijde een grote woonkamer met werkhoek. Helemaal van nu is de stalen deurpartij die woonkamer en keuken van elkaar scheidt. Dankzij de ranke, st...
 • Kast DOUBLE CREATIVE is een unieke, veelzijdige industriële kast gemaakt van ruw staal en 4cm dikke planken van oud eiken die onderling verstelbaar zijn.
 • Voor een trapleuning als deze bent u bij Goor Metaal, het bedrijf achter stalendeuropmaat.nl aan het goede adres. Neem contact met ons op als u een product als dit wilt laten maken.
 • Deze boomstamtafel heeft een stoer tafelblad van massief stamhout en een stevig onderstel van staal. Het tafelblad is volledig uit één stam gezaagd en vervaardigd uit populierenhout.
 • Kast van staal en hout
 • Kastdeuren van staal en glas in combinatie met strakke witte kastenwand.
 • Zuil staal industrieel - Firma Hout & Staal Maatmeubelen
 • Keuken van staal
 • Boomstamtafels voor binnen: moderne Eetkamer door Woodlovesyou&more
 • ensuite in eiken donker 4

Menu